ERDON Helyi hírek

2016.08.06. 09:28

Forgalmi változások a belvárosban

Pénteken ülésezett a váradi önkormányzat közlekedési problémákkal foglalkozó műszaki bizottsága, melyen az a döntés született, hogy augusztus 15-től lehetővé teszi a gépjárműforgalmat a Szent László hídon és a Kossuth/Independenței utcában.

Pénteken ülésezett a váradi önkormányzat közlekedési problémákkal foglalkozó műszaki bizottsága, melyen az a döntés született, hogy augusztus 15-től lehetővé teszi a gépjárműforgalmat a Szent László hídon és a Kossuth/Independenței utcában.

Emellett az említett dátumtól kezdve a következő változások lépnek életbe: egyirányúvá teszik a Kossuth utca December 1. park és Szent László tér közötti részét úgy, hogy megszűnik az elsőbbségadás a Szent László híddal való kereszteződésnél; egyirányúvá teszik a Szent László tér T. Vladimirescu/Körös utca és Iuliu Maniu/Beöthy Ödön utca közötti részét úgy, hogy megszűnik az elsőbbségadás a Beöthy Ödön utcával való kereszteződésnél; egyirányúvá teszik a Beöthy Ödön utca Kálvin utca és Szent László tér közötti szakaszát úgy, hogy elsőbbségadás lesz kötelező a Szent László tér és az Avram Iancu/Kert utca kereszteződésében; egyirányúvá teszik a Traian Moșoiu/Kapucinus utca Szent László tér és Mihai Viteazul/Zárda utca közötti részét úgy, elsőbbségadás lesz kötelező a Zárda utcával való kereszteződésnél; egyirányúvá teszik a December 1. tér Kapucinus utca és Kossuth utca közötti szakaszát úgy, hogy megszűnik az elsőbbségadás a Kossuth utca és a December 1. tér kereszteződésében; egyirányúvá teszik a Pavel utca Szent László tér és Kálvin utca közötti szakaszát úgy, hogy megszűnik a kötelező elsőbbségadás a Kálvin utcával való kereszteződésnél; egyirányúvá teszik a Rahovei utca Sulyok István utca és Városháza/Teleki utca közötti szakaszát úgy, hogy megszűnik a kötelező elsőbbségadás a Városháza utcával való kereszteződésnél; kötelező lesz az elsőbbségadás a Körös utcán a Sulyok utcával való kereszteződésénél; kétirányúvá teszik a Kálvin utca Beöthy Ödön utca és Pável utca közötti szakaszát úgy, hogy megszűnik a kötelező elsőbbségadás a Beöthy Ödön utcával való kereszteződésnél.

Ugyanakkor miután egyirányúvá teszik a Beöthy Ödön és a Kapucinus utcákat, elkezdik felfesteni a parkolóhelyeket mindkét oldalon, illetve mérlegelik, hogy jelzőlámpákat szereljenek fel a Szent László tér és a Beöthy Ödön utca kereszteződésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!