ERDON Helyi hírek

2016.06.30. 13:06

Női egészség műhely

Szeretettel hívnak minden érdeklődőt a nőről, nőiességről szóló rendezvényre, mely július 3-án, vasárnap reggel veszi kezdetét.

Szeretettel hívnak minden érdeklődőt a nőről, nőiességről szóló rendezvényre, mely július 3-án, vasárnap reggel veszi kezdetét.

Délelőtt 8–12 óra között egy hormonegyensúly tanfolyamra kerül sor, de beszélni fognak az életmódról, táplálkozásról, ősi gyógymódokról, valamint olyan mozgásformákról, melyek testileg és lelkileg is egyensúlyba hoznak.

Délután 14–18 között gátizom erősítő tanfolyamra kerül sor. Ősi Qigong és jóga praktikákat, valamint Kegel, Eggertsberger vagy Kriston tanácsain alapuló gyakorlatokat ismerhetnek meg a résztvevők. „A tanfolyamon elsajátított gyakorlatok nagy segítséget nyújtanak számodra, ha éppen várandós vagy, frissen szültél, több szülésen is túlestél, illetve ha már a menopauza időszakába érkeztél.

Vizelet visszatartási problémák esetén, a belső női nemi szervek süllyedése esetén max. 3 hónap alatt helyreállíthatod az egészséged!” – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott meghívóban. A tanfolyamokat Magdás Emese intim torna tréner, hormonegyensúly tanácsadó vezeti.

Dátum: 2016. július 3., vasárnap.

Szervező: Magdás Emese – intim torna tréner, hormonegyensúly tanácsadó (http://www.gimnasticaintima.ro/, https://www.facebook.com/events/1000950800000732/)

Jelentkezés: http://life-balance.ro/events/sanatate-feminina-oradea/

Részletek: Magdás Emese, tel.: 0720–410–406 vagy 0745–158–526, e-mail: office@life-balance.ro.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!