ERDON Helyi hírek

2015.12.12. 12:33

Eredményes szezont zártak

Esztendő és szezonzáró összejövetelt tartott pénteken az Érmihályfalvi Unirea SK. A klub vezetői elégedettek az eredményekkel.

Esztendő és szezonzáró összejövetelt tartott pénteken az Érmihályfalvi Unirea SK. A klub vezetői elégedettek az eredményekkel.

A Gödör rendezvényházban Fele Attila klubelnök köszöntötte a felnőtt és az ifjúsági labdarúgó csapat tagjait, az edzőket és azt a néhány támogatót, aki elfogadta a meghívást. Komoly csapat vagyunk komoly utánpótlással , utalt arra, hogy a felnőtt csapat a megye egyben a negyedik/ötödik, az ifi a harmadik helyen áll, jól szerepel a junior C és junior E gárda is, vannak úgynevezett előkészítő csoportok és a kézilabda szakosztàlynak is van két lány csapata. A napokban első alkalommal kiadott falinaptárukon 130 főt lehet összeszámolni a csoportképeken! Amikor sok helyen klubok szűnnek meg, mi fejlődünk és sportolási lehetőséget biztosítunk a fiataloknak - összegzett Fele Attila.

Továbbra is támogatják

Nyakó József polgármester szerint az Unirea egyike a város nevét öregbítő csapatoknak (azokat a sportolókat is beleértve, akik nem a város szülöttei). Hozzátette: a városvezetőktől továbbra is számíthatnak a stabilitást jelentő támogatásra, a bajnokság végén pedig kiemelt jutalmazások is lesznek. Ifj.Fele Sándor edző is elégedetten nyugtázta a nagy csapat teljesítményét, amihez hozzátartozik, hogy Alex Gego 15 találattal második az őszi góllövő listán (első 16-tal az Unireát is megjárt, most Diószegen játszó Emil Popa). Megköszönte a közönség biztatását, illetve edzőkollégái (Csűri Sándor, Szabó Zoltán, Fele Szabolcs, Szász Attila és a kézilabdás Leu Eugen) munkáját. Fele Attila elmondta még, hogy a gyerekcsapatok tagjainak jövő szombaton tartanak évzáró ünnepséget. Az összejövetel közös vacsorával zárult.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!