ERDON Helyi hírek

2012.02.02. 14:30

Petőfi emlékverseny Bályokon

Bihar megye - Másodszor szervezték meg Bályokon a Petőfi Sándor emlékversenyt az I-IV. osztályok magyar pedagógusai, Seres Erzsébet, Kiss Noémi Laura és Debreczeni Réka.

Bihar megye - Másodszor szervezték meg Bályokon a Petőfi Sándor emlékversenyt az I-IV. osztályok magyar pedagógusai, Seres Erzsébet, Kiss Noémi Laura és Debreczeni Réka.

 

 

Mint minden iskolai rendezvényen, most is szép számban jelentek meg szülők, nagyszülők és pedagógusok, tehát teltház előtt ünnepelhették meg nagy költőnket. Az egybegyülteket Seres Erzsébet köszöntötte, majd beszélt Petőfi Sándor életéről és költészetéről. Az eseményre 24 kisiskolás nevezett be, akik két korcsoportban (I-II. illetve III-IV. osztályosok) versenyeztek. Nehéz dolga volt a zsűrinek – Boldiş Magdolna, Boros Ildikó, Zsiros Ottilia, Kánya Edit – hisz sok tehetséges gyerek mérettetett meg ez alkalommal is.

 

Jó úton járnak

 

Minden versenyző emléklapot és könyvet kapott, a legjobbak, a díjazottak pedig oklevéllel és értékesebb könyvekkel térhettek haza, Székely Magdolna igazgató, Seres Erzsébet és Tamás Amália pedagógusok jóvoltából. A díjazottak, I.korcsoport: 1. Bede Benjámin, 2.Rozsovinszki Erik, 3.Sárközi Barbara, dicséretben részesült Fodor Mónika és Oros Barbara; II.korcsopor: 1. Hodosi Attila, 2.Korch Márta, 3.Nagy Vivien, dicséretben részesült Filep Kitty Beáta és Máté Márk Dávid. Tavaly hagyományt szerettek volna teremteni a verseny megszervezésével, most úgy tűnik, jó úton járnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!