ERDON Helyi hírek

2008.04.15. 16:21

A kirándulókat nem tiltják ki

<p>Szatmár megye - Heinrich Mihály mezőfényi polgármester tájékoztatása szerint, idén is megrendezik a hagyományos majálist, de ezúttal nem május elsején, és nem az erdőben ahogy eddig.</p>

A polgármester elmondása alapján az új időpontot június 22-re tűzték, míg az esemény helyszíne a labdarúgópálya lesz. Heinrich Mihály nyilatkozata alapján, a változásokról a községvezetés egyhangúlag döntött az erdő védeleme érdekében, mivel az elmúlt években már a hatósági személyek sem tudták megfékezni a rendszeressé vált incidenseket a majális ideje alatt. A polgármester elmondta továbbá, hogy számtalan telefonhívás érkezett az önkormányzathoz, melyek igazolják, hogy nagy az érdeklődés van a majális iránt, ezért nem mondanak le róla, csak átszervezéséket hajtanak végre. A községvezető hozzátette továbbá, hogy miután a mezőfényi erdő kedvelt kiránduló hely, ezért természetesen nem tiltják meg annak bármikori látogatását. Ugyanakkor az erdészeti hivatal jelentése alapján felhívják a kirándulók figyelmét, hogy hosszúöltözéket viseljenek, mivel az enyhe tél miatt valószinűleg elszaparodtak a kullancsok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!