ERDON Gyászhír

2019.09.04. 08:59

Gyászhírek, 2019. szeptember 4.

Megrendülten és fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy szeretett testvérem, Mág Tamás (festőművész, Göd) augusztus 31-én átadta lelkét a Teremtőjének. Mély fájdalommal gyászolja felesége, gyermekei és húga.

Megrendülten és fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy szeretett testvérem, Mág Tamás (festőművész, Göd) augusztus 31-én átadta lelkét a Teremtőjének. Mély fájdalommal gyászolja felesége, gyermekei és húga.

Az 55 éves érettségi találkozónk alkalmából kegyelettel emlékezünk tisztelt osztályfőnökünkre, BORDÁS MIHÁLYRA, aki 10 éve hagyott itt bennünket, elhunyt tanárainkra és osztálytársainkra. A székelyhídi középiskola 1964-ben végzet 11.B osztálya.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és dédnagymama, NAGY SAROLTA (szül. SZŰCS, Diószeg) életének 87 évében, hosszú betegség után, csendesen elhunyt. Temetése pénteken, 2019. szeptember 6-án 14 órakor lesz a Rulikowski temető városi kápolnájától. Búcsúzik tőle: lánya, Éva, veje, Józsi, menye, Erzsike, unokái, Sanyi, Feri és Ákos és 6 dédunokája.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk édesapámtól, BIRÓ SÁNDORTÓL, aki augusztus 29-én megtért Teremtőjéhez. Búcsúztatása a Steinberger kápolnából szeptember 5-én 14 órakor lesz. Kérjük részvétüket egy szál virággal tegyék meg. Lánya, Rózsika és veje, Jancsi.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, dédnagyapa, ÁRVAY LÁSZLÓ ATTILA 89 éves korában szeptember 2-án elhunyt. Temetése szeptember 4-én 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Nyugodjék békében. A gyászoló család.

*

„Légy gazdag vagy koldus, szolga vagy király, ifjú vagy elaggott, izmos vagy szikár, egy csapás és elejt, és rideg sírba ejt a rideg halál.” NAGY SAROLTA, BIMBÓ CATALINA, POP FLOARE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, ÁRVAI LÁSZLÓ elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Nagyváradi Premontrei Öregdiákok.

*

Ma tíz éve, hogy utolsó útjára kísértük ID. PELLEI GÁBORT. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, sírodra szálljon csendes nyugalom! Emlékét örökké megőrizzük. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 20. évfordulóján KŐRÖSI EMMÁRA (Hegyközszentimre). Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, / De szívünkben él és örökre ott marad. / Áldd meg Istenem a földnek minden porszemét, mely takarja szerettünk sírhelyét.” Emlékét szívükben őrzik fiai és azok családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk szerettünkre, ID. MEGYESI SÁNDORRA (Bihar) halálának 10. évfordulóján. „Elhagytad a házat, amit szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki.” A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, GUTI ANDRÁS elhunyt. Temetése szerdán, szeptember 4-én 12 órakor lesz Anton. Emléke legyen áldott! Búcsúzik tőle fia, András és családja, lánya, Gabriella és családja és az unokák.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki keresztszüleimnek, BÍRÓ tata elvesztése miatt. Andy és Beni a messze távolból.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, SZABÓ BÉLA-ADALBERTRE (élt 78 évet), aki ma 1 éve búcsú nélkül távozott szerettei köréből. „Fáradt a tested, nyomja a sírhalom, tied a csend, a nyugalom, miénk a fájdalom. Akartunk mi annyi jót és szépet, de a sors életünkben mindent összetépett.” Emlékezik bánatos felesége, Irén, fia, Zoltán, lánya, Csilla, veje, Zoltán és két unokája, Márk és Brigi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!