ERDON Gyászhír

2019.09.20. 09:30

Gyászhírek, 2019. szeptember 20

Őszinte részvétünket fejezzük ki Facsar Ecaterina kolleganőnknek  szeretett férje elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Nagyváradi Klinikai Városi Kórház nefrológiai osztályának munkaközössége.

Őszinte részvétünket fejezzük ki Facsar Ecaterina kolleganőnknek  szeretett férje elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Nagyváradi Klinikai Városi Kórház nefrológiai osztályának munkaközössége.

Szomorúan emlékezünk az egy éve elhunyt ID. LOVAS LÁSZLÓRA. Bánatos felesége, Gyöngyike, fia, László és családja, leánya, Andrea, sógora, Ferencz.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 8. évfordulóján drága anyánkra, a feleségre és anyósra, SZABÓ ILONÁRA (Fugyi). Elmentél tőlünk egy csendes hajnalon, köszönni, búcsúzni nem volt alkalom. Emlékedet örökké őrizzük! Bánatos férjed, József, fiaid, Imi, Sanyi, Zsolti, Józsi, menyeid, Melinda, Marika.

*

Fájó szívvel emlékezem egyetlen fiamra, az édesapára, FEHÉR KÁROLYRA halálának 15. évfordulóján. Egy őszi reggelen életed véget ért,/ Bánatot ránk hagyva, hirtelen elmentél./ Az élet csendben megy tovább,/ Emlékedet megőrizzük egy életen át. Nyugodj békében! Bánatos édesanyád és leánya, Noémi és családja.

*

Kegyelettel és tisztelettel emlékezünk 62 éves érettségi találkozónk alkalmából azokra, akik eltávoztak az örök hazába: SÓKI BÉLA igazgató, KOVÁCS DÉNES aligazgató, NAGY ÁBRAHÁM osztályfőnök. Tanáraink voltak: BALOGH ZOLTÁN, DANKA JÓZSEFNÉ REIF EDIT, FACSAR GYULA, FRÁTER MARGIT, HAJDÚ GERGELY, DR. ILUŢIU PÉTER, NIEDERKORN JÁNOS, valamint 17 elhunyt osztálytársunkra. Közülük ARI JÁNOS LÁSZLÓ 2017. december 7-én Budapesten, NÉMETHY LÁSZLÓNÉ VARGA ÉVA 2018. szeptemberben Margittán fejezték be földi életüket. Isten adjon nyugodt pihenést nekik! Emléküket őrizzük! Székelyhíd, 2019. augusztus 31. Sóki Ilona tanárnő és az 1957-ben végzett öregdiákok.

*

KISS VILMOS LÁSZLÓ budapesti lakos 2019. szeptember 15-én csendesen elhunyt. Búcsúztatása szombaton, 2019. szeptember 21-én délután 6 órakor a Bazilikában lesz. Nyugodjon békében!Élettársa, Budaházy Ágnes.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk ID. KOVÁCS KÁROLYRA (a CET volt sofőrje, Fugyi) halálának 5. évfordulóján. „Ma is, mint oly sokszor régen, rád emlékezem,/ Régi idők fénye itt ragyog szívemben./ Nem feledlek soha, amíg szívem dobban,/ Velem voltál jóban-rosszban.” Családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a drága édesanyától, anyóstól és nagymamától, PAP IBOLYÁTÓL.„Miért csüggedsz el lelkem, és miért nyughatatlankodol bennem: bízzál Istenben, mert még hálát adok én neki, az én szabadítómnak és Istenemnek.” (Zsolt. 42,12) Drága emléked örökké szívünkben él! Gyászolja fia, Pap Béla, menye, Marika, unokái, Zsófi és Ármin.

*

„Nem akarom továbbá, atyámfiai, hogy tudatlanságban legyetek azok felől, akik elaludtak, hogy ne bánkódjatok mint a többiek, akiknek nincs reménységük.” (1 Tesszaloni. 4.13) Könnyes szemmel búcsúzunk a drága édesanyától, anyóstól, nagymamától, PAP IBOLYÁTÓL, kinek drága emléke örökké szívünkben él. Szerető lánya, Huszár Ildikó, veje, Huszár István, unokái, Csongor, Gergő, Ingrid és Szabolcs.

*

„Jöttél, s elmentél halkan,/ Mint e földnek futó vendége./ Honnan? Hová? Mi azt tudjuk csak,/ Isten kezéből Isten kezébe.” (Túrmezei Erzsébet) Könnyes szemmel búcsúzunk drága szerettünktől, PAP IBOLYÁTÓL. „Várván vártam az Urat, és hozzám hajolt, és meghallgatta kiáltásomat.” (Zsolt. 40,2) Gyászolja leánya, Cormos-Pap Andrea és veje, Cormoş Florin Dan.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága édesanyától, anyóstól és nagymamától, PAP IBOLYÁTÓL, akinek szerető szíve megszünt dobogni. „A mélybe csak tested merül el, csak ő tünt el a föld alatt, de lényed lényege ezer felé szóródva is köztünk marad.” (Keszei István) Gyászolja lánya, Papp Valéria, veje, Papp István, unokái, Niki, Áron, Zséda.

*

„Mi ő nekünk? Azt el nem mondhatom,/ Mert nincs rá szó, nincsen rá fogalom;/ De megmutatná a nagy veszteség:/ Ha elszólítaná tőlünk őt az ég...” (Petőfi Sándor) Fájó szívvel, de Isten akaratát elfogadva tudatjuk, hogy drága édesanyánk, PAP IBOLYA (SZÜL. VÁSÁRHELYI) 2019. szeptember 16-án, 75 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése szeptember 20-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. „Az anyák halhatatlanok./ Csak testet, arcot, alakot váltanak;/ Egyetlen halott sincs közülük;/ Fiatalok, mint az idő.” (Ratkó József) Gyászoló gyermekei: Ildi, Andi, Béla és Vali.

*

Fájdalommal emlékezünk keresztszüleimre, BÓDIS KÁROLYRA és BÓDIS JULIANNÁRA (Pusztaújlak) haláluk évfordulóján. Keresztlányuk és családja.

*

Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, ahol megpihent szerető szíved, amelyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Emlékezünk SZABÓ ILONÁRA (Fugyi), aki ma 8 éve itthagyott bennünket. Lecsukódott szemed, elnémúlt az ajkad. Nélküled már semmi nem olyan, mint régen. Fájó könnycsepp lettél szívünkben. Szeretünk és soha el nem felejtünk. Bánatos fia Sanyi, menye Marika.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk ID. KINCZEL IMRÉRE, aki 6 hónapja hagyott itt bennünket. „Rögös volt az út, amely neked jutott. Küzdöttél bátran, de Isten szólított.” Szívünkben örökké élni fogsz. Szerető felesége, lánya, fia, menye, unokái, Krostóf, Arnold és menyasszonya, Brigi.

*

Fájó szívvel emlékezünk szüleinkre: DANKÓ SÁNDORRA 50., valamint VAJDA MARGITRA (szül. BALOGH, Hegyközpályi) 20. évfordulója alkalmából. „Ti már ott vagytok, ahol nincs fájdalom, sírotokra szálljon áldás és nyugalom. Pihenjetek békében! Lányaik, Juliska és Margit családjukkal.

*

Szívünk örök fájdalmával emlékezünk a 15 évvel ezelőtt elhunyt drága édesapára, nagyapára, CHIŞE GYÖRGYRE és a 4 és fél éve hirtelen elhunyt pótolhatatlan édesanyára, nagymamára, CHIŞE IRÉNRE. „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,/ Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Isten őrködjön örök álmuk felett! Örökké bánatos családjuk.

*

Szomorúan vettük tudomásul volt szomszédunk, PAP IBOLYA elhunytát. Őszinte részvétünk gyerekeinke és családjaiknak. Nyugodjon békében! A Jánó család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk FACSAR KÁROLYTÓL. Sógornője, özv. Facsar Olga, unokahúga, Facsar Tünde és párja, Zsolt, unokaöccse, Facsar Szabolcs és felesége.

*

Egy őszi napon életed véget ért,/ Bánatot ránk hagyva, elmentél./ Könnyes az út, mely sírodhoz vezet,/ Isten őrködjön pihenésed felett! Szomorú szívvel búcsúzunk tőled, drága édesapánk, FACSAR KÁROLY. A te lányaid, Hanga Mónika és családja, Facsar Júlia és családja. Nyugodj békében!

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj és édesapa, FACSAR CAROL életének 69. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése szeptember 21-én, szombaton 14 órakor lesz a püspöki temetőben. „A szeretet soha el nem fogy.” Búcsúzik tőle felesége, Katalin, fia, Loránd és lánya, Krisztina.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szerető férjre, apára, apósra, nagyapára, TÖRŐ SÁNDORRA (Bihar) halálának 5. évfordulóján. „Arca még mindig itt lebeg a szemem előtt. Könny szökik a szemembe, ha rá gondolok, bár tudom, hogy álmát vigyázzák az angyalok. Rengeteg az emlék – hiányzol nagyon, de ide már nem térhetsz vissza. Véget ért egy út, az élet útja, te már ott vagy, ahol nincs fájdalom. A jó Isten őrködjön pihenésed felett! Örökké bánatos felesége, Ilonka és a család.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett gyermekünkre, IFJ. TÖRÖS ANDRÁSRA, aki 27 éve távozott szerettei köréből. Elfáradt tested nyomja sírhalom,/ Tiéd a csend, miénk a fájdalom./ Akartál te annyi jót és szépet,/ De a sors mindent összetépett. Nekünk te voltál az öröm, de megmarad a bánat. A bánatos család: szüleid, fiad, Attila, testvéred, János és családja és keresztszüleid.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szeretett halottunk, BERKE ILONA temetésén részt vettek és gyászunkat enyhítették. A szeretett család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki HUSZÁR ISTVÁNNAK és a gyászoló családnak szerettük, PAP IBOLYA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Az RMDSZ váradi frakciója.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki PAPP VALÉRIÁNAK és családjának édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Szacsvay Imre Ált. Iskola 0B osztályközössége és a tanító néni.

*

„Jóságos mennyei Atyánk. Emlékezzél törekvő hitére, áldozatos szeretetére, szenvedéseit csatold szent fiad érdemszerző szenvedéseihez.” CIONCA LIVIA, PAPP MARGIT, MALIŢA VALERIA, FACSAR CAROL, BELENESI TEODOR. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!