ERDON Gyászhír

2019.09.02. 09:10

Gyászhírek, 2019. szeptember 2.

Őszinte részvétemet fejezem ki volt osztálytársamnak, Dibáczy Lacinak és családjának a szeretett édesanya, DIBÁCZY GIZELLA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Kőszegi Péter Éva.

Őszinte részvétemet fejezem ki volt osztálytársamnak, Dibáczy Lacinak és családjának a szeretett édesanya, DIBÁCZY GIZELLA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Kőszegi Péter Éva.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy TORÓ LUCIA MINERVA életének 90. évében 2019. augusztus 28-án, Kolozsváron elhunyt. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, VIDA ERZSÉBET életének 84. évében elhunyt. Temetése hétfőn, szeptember 2-án 15 órától lesz a biharpüspöki temetőben. „Virágot viszünk egy néma sírra,/de ezzel Őt már nem hozhatjuk vissza./Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni,/hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni./Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk,/hiányzol nekünk, soha nem feledünk.” Gyászolják lányai, Kati és Magdi, unokái, Tímea, Andrea, Alexandra, Ádám és Balázs, dédunokái, Dávid, Martin és Eliza Zoé.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, VIDICAN MARIA (BEGE, Nagyvárad) életének 81. évében súlyos és hosszú szenvedés után itthagyott bennünket „Szerető szíveddel oly sok jót adtál, Isten kegyelméből most megváltást kaptál. Tested pihen csak az anyaföld mélyében, emléked tovább él szeretteid szívében. Temetése 2019. szeptember 2-án, 15 órától a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle fia, Zsolt, menye, Bea, unokája, Rebeka.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapát, férjet és nagyapát, ÁGH BÉLÁT életének 73. évében hirtelen elragadta a halál. Temetése 2019. szeptember 2-án a városi kápolnából lesz. „Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik a gyászoló család.

*

Ma lenne 106 éves VÁNKOS ISTVÁN, (szül. 1913. szept. 2-án, megh. 1991. okt. 24-én), augusztus 5-én lett volna 100 éves VÁNKOS MÁRIA, (szül. 1919. aug. 5-én, megh. 1997. jún. 9-én). Családjuk szeretettel emlékezik róluk. Az örök világosság fényeskedjék nekik. R.I.P

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága apósra, nagyapára, ID. FÜLÖP KÁROLYRA halálának 15. évfordulóján. Menye, Vivi, unokája, Gergő.

*

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik imádságukkal, jelenlétükkel együtt voltak velünk ezekben a nehéz pillanatokban, amikor eltemettük szeretett édesanyámat, TANCZER MÁRIÁT (vasúti pénztáros, Nagyvárad). Szerető lánya, Tanczer Mária Éva.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel és mindig szeretettel emlékezünk a legdrágább feleségre és édesanyára, TÓTH GYULÁNÉRA (szül. FODOR JOLÁN, Bors), aki ma 9 éve hagyott itt bennünket örökre. „Emlék maradt minden, egy gyönyörű emlék. Az, hogy köztünk éltél, s bennünket szerettél. Szívünkben helyed nem pótolja semmi, soha nem fogunk téged feledni.” Bánatos férje és leánya.

*

„Ments meg engem, Uram az örök haláltól, ama rettenetes napon minden bajtól!” BIRO SÁNDOR, CIUCLEA ECATERINA, VIDICAN MARIA, OSVATH PETRU-DORIN, TOIA FLOARE, NIKOLICS ISTVÁN-GyöRGY, ASZTALOS MARGARÉTA, FODOR IOSIF-TEODOR, CHECIU IOAN, POP FLOARE, LINGURAR CRISTINA, VAGI ERZSÉBET. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szerető férj, édesapa, nagyapa és rokon, NIKOLICS ISTVÁN volt női fodrász és újságárus, súlyos betegség után életének 73. évében elhunyt. Temetése szeptember 3-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Gyászolja felesége, Margit, fia, Csaba, lánya, Tímea és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!