ERDON Gyászhír

2019.09.18. 09:20

Gyászhírek, 2019. szeptember 18.

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk a legdrágább édesanyától, anyóstól, nagymamától, VARGA JULIANNÁTÓL (szül. VAJDA), aki 87 éves korában itthagyott bennünket örökre. Búcsúztatása a Rulikowski temetőből a Steinberger kápolnából 18-án 12 órakor lesz. Isten adjon neki örök nyugalmat. Búcsúzik tőle a gyászoló család, Lacika és családja Marika és családja.

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk a legdrágább édesanyától, anyóstól, nagymamától, VARGA JULIANNÁTÓL (szül. VAJDA), aki 87 éves korában itthagyott bennünket örökre. Búcsúztatása a Rulikowski temetőből a Steinberger kápolnából 18-án 12 órakor lesz. Isten adjon neki örök nyugalmat. Búcsúzik tőle a gyászoló család, Lacika és családja Marika és családja.

„Mert ha élünk, az Úrnak élünk, ha meghalunk, az Úrnak halunk meg. Azért akár éljünk, akár haljunk, az Úréi vagyunk.” (Róm. 14,8) Soha el nem múló szeretettel emlékezünk DEÁK ERZSÉBETRE (szül. OLÁH, Biharvajda) halálának 4. évfordulóján. Szerettei: férje, Deák Gyula, fia, Gyula, menye, Györgyi, unokája, Imola, unokaveje, Alpár és dédunokája, Anna-Lídia.

*

Fájó szívvel búcsúzom drága keresztanyukámtól, PAP IBOLYÁTÓL. Te elköltöztél, de végtelen szereteted, kedves hangod örökké emlékünkben fog élni. Nyugodj békében! Keresztlánya, Anikó, Sorin és Andris.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzom drága testvéremtől, PAP IBOLYÁTÓL (szül. VÁSÁRHELYI). Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodj békében, drága lélek! Testvérbátyád, Lajos.

*

Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk drága férjemre, az apára és nagyapára, KINCZEL ISTVÁNRA, aki egy éve távozott az élők sorából. „Úgy mentél el csendben és szerényen, drága lelked nyugodjon békében!” Szerető, bánatos családja.

*

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, dédnagyapa, GÖNCZI GYULA hosszantartó betegség után, életének 99. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Utolsó útjára kísérjük a pelbárthidi református kápolnából 18-án 13 órai kezdettel. „Nem fogom már elgyengült kezed, / Nem simogatom már őszülő hajad, / Nem tekint rám aggódó szemed, / Marad a csend, mindent köszönök neked!” Búcsúzik tőle lánya, Irénke, unokája, Elek, unokamenye, Hanga és a kicsi Zsófia.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szerető édesapától, nagyapától, dédnagyapától, GÖNCZI GYULÁTÓL (élt 99 évet, Pelbérthida), akit 18-án kísérünk utolsó útjára a pelbárthídi református kápolnából 13 órai kezdettel. „Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, / Sírodra szálljon áldás és nyugalom. / Álmaid a mélyben legyenek csendesek,/ A jó Isten őrködjön pihenésed felett!” Búcsúzik tőle lánya, Juliánna és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, nagymama, GITYE ALÍZ EDIT (szül. SZURD) 2019.09.06-án hosszú betegség után Budapesten elhunyt. Utolsó útjára 2019.09.20-án Budapesten, a Pestszentlőrinczi temetőben kísérjük 12.15-kor. Jóska, Edina, Józsika és Csaba.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DASCAL KRISZTINÁNAK és DASCAL MÓNIKÁNAK testvérük, DASCAL LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Isten nyugtassa békében! A Szent László Római Katolikus Gimnázium XI. D és X. D osztályközössége.

*

Fájdalommal búcsúzunk volt osztálytársnőnktől és barátunktól, ABABI CSILLÁTÓL. Emléke örökre velünk marad. A volt VIII. B osztály és osztályfőnöke.

*

Őszinte részvétem az ABABI családnak és SZOTYORI JÓZSEF színművésznek, ABABI CSILLA színművésznő eltávozása miatti mély fájdalmukban. „Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek, / Hiába szállnak árnyak, álmok, évek, / Ők ittmaradnak bennünk csöndesen.” (Juhász Gyula) Áldott legyen emléked! Bató Ida.

*

Szomorúsággal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOZA BÉLA IMRE máltai önkéntesünk Biharkeresztesen elhunyt. Búcsúznak tőle a Romániai Máltai Szeretetszolgálat nagyváradi csoportjának önkéntesei.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki kolléganőnknek, COROIANU ÁGNESNEK édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Nagyváradi 11-es Általános Iskola munkaközössége.

*

„Te tudod, Urunk, milyen türelemmel viselte szenvedéseit. Te ismerted gondviselésedbe vetett megnyugvását. Hozzád jutottak el fájdalmas óráinak imái.” PAP IBOLYA, ABABI CSILLA, NEMEŞ ALEXANDRU, MARTA SILVIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!