ERDON Gyászhír

2019.09.13. 09:15

Gyászhírek, 2019. szeptember 13.

„A lélek oda áhítozik, ahonnan a földre szállt. Ott örök nyugalom vár reá, tekintete megnyugszik a tiszta és csillogó fényeken.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették, tisztelték, ismerték, hogy CSATÁRI MAGDOLNA 72 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése hétfőn, szeptember 16-én 14 órától a Steinberger kápolnából. Szerető férje Laci és a gyászoló család.

„A lélek oda áhítozik, ahonnan a földre szállt. Ott örök nyugalom vár reá, tekintete megnyugszik a tiszta és csillogó fényeken.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették, tisztelték, ismerték, hogy CSATÁRI MAGDOLNA 72 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése hétfőn, szeptember 16-én 14 órától a Steinberger kápolnából. Szerető férje Laci és a gyászoló család.

Őszinte részvétünket fejezzük ki LACINAK, drága felesége, MAGDUS elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Csörsz és a Fazekas család.

*

Szomorúan értesültünk CSATÁRI MAGDALENA hirtelen haláláról. Részvétünk a családnak. Matyi, Maca, Gyöngyi és fiai.

*

Megrendülten és fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett férjem, az apa, após, édesapa és testvér, IFJ. ŐSZI JÓZSEF szeptember 11-én átadta lelkét hosszú szenvedés után a Teremtőjének, 54 éves korában. Temetése szombaton, szeptember 14-én, délután 13 órakor a podgoriai református templom udvaráról. Béke poraira. Mély fájdalommal gyászolja felesége, leánya és veje, édesapja és testvére.

*

„Fájdalommal intünk búcsút halott testvérünk felé. Kérünk, váltsd be reményünket és hallgasd meg érte végzett imánkat.” VOINEA MIHALACHE, VAINA IULIU, VANA IOSEFINA, POKOL FERENCZ, ŐSZI JÓZSEF, BALÁZS RAFILA, ARDELEAN ILEANA, GUI IOAN, VILA AUREL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának ötödik évfordulóján MESTER EDITRE. Nyugodjon békében. Fia, Róbert és volt férje, Jani.

*

Fájó szívvel emlékezünk PEREI IMRÉRE halálának 4. évfordulóján. „Elmentél tőlünk egy csendes hajnalon,/ Köszönni, búcsúzni nem volt alkalom./ Emléked örökké őrizzük./ Felesége, gyermekei és családjuk.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésüket fejezzük ki POKOL ILONÁNAK szeretett férje elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Kertész család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett sógornő, nagynéni, rokon, PETRILĂ MAGDALENA (SZÜL. BÖRDŐS) életének 81. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése pénteken 13 órától a csékei kápolnából. Küzdöttél, de már nem lehetett, a csend ölel át és a szeretet. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk drága szüleinkre, DALANI JÁNOSRA és DALANI PIROSKÁRA, akik egy éve örökre megpihentek. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes!Gyászolja őket lányuk, Éva, vejük, Ghita, unokáik, Moni és Szebi, valamint dédunokáik, Daria, Tania és Raisza.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, PÁLFI JÓZSEFRE (Kiskereki) halálának 30. évfordulóján. „Őrködj e drága sír felett Istenem, hogy csendes álmát ne zavarja semmi sem. Te nem haltál meg, itt vagy velünk, nem hal meg az, akit igazán szeretünk.” Bánatos felesége, Irénke, lánya, Irénke és családja.

*

Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Mély fájdalommal tudatom, hogy elhunyt MIHÓK GÉCZI ISTVÁN, a drága testvér, áldott jó nagybáty. Temetése Kőrősréven, 14-én 13 órakor kerül sor. Szeretete örökre megmarad szívünkben. Nyugodj békében, drága lélek! Mély fájdalommal a szívében gyászolja húga, Pető Margit, unokahúga, Ildikó és családja, unokaöccse, Lajcsika.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SABĂU ELISABETA tanárnőnek édesapja elhunyta miatt. A Traian Vuia Műszaki Kollégium magyar tagozatának tanárai és diákjai.

*

Mély fájdalommal emlékezünk BODÓ BÉLÁRA, akinek ma 20 éve dobbant utolsót a szíve. Elmentél tőlünk hirtelen, néhány perc alatt, számunkra döbbenet és fájdalom maradt. Bánatos lányod és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!