ERDON Gyászhír

2019.09.12. 08:57

Gyászhírek, 2019. szeptember 12.

Szomorúan búcsúzunk volt évfolyamtársunktól és jó barátunktól, DR. BONYHAY KÁLMÁNTÓL (CUCUTÓL). Nyugodjál békében. Őszinte részvétünket fejezzük ki az egész családnak. Ráskai Izabella és fia Attila.

Szomorúan búcsúzunk volt évfolyamtársunktól és jó barátunktól, DR. BONYHAY KÁLMÁNTÓL (CUCUTÓL). Nyugodjál békében. Őszinte részvétünket fejezzük ki az egész családnak. Ráskai Izabella és fia Attila.

„Most Várad – Velence csendít... halkan finoman csendül fel a csöpp harangszó.” (Emőd Tamás) Kedves LACI! Nagy bánatodban adassék meg, hogy továbbra is tudj belesimulni Isten tenyerébe, MAGDUSNAK pedig adassék boldog találkozás ÉVIKÉVEL a mennyeknek országában. A várad-velencei osztálytársak nevében, Tarr István.

*

Őszinte részvétem és együttérzésem CSATÁRI LACINAK a drága, pótolhatatlan feleség, CSATÁRI MAGDUS váratlan elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Farkas Károly.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésüket fejezzük ki CSATÁRI LÁSZLÓNAK és családjának a szeretett feleség és rokon elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Emlékét örökre szívébe zárja Bajusz Géza és családja.

*

Őszinte együttérzésemet fejezem ki ZOLINAK és EDITKÉNEK a szeretett nagytata, BUNDIK GYÖRGY elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Botos Éva.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, dédi, SERAC ERZSÉBET életének 88. évében elhunyt. Temetése pénteken, szeptember 13-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Bánatos családja.

*

„E koporsóban nyugvó testvérünk is hordozta képmásodat a földön, fogadd el magadénak és ismerd fel lelkén a saját arcod vonásait.” MORLOCAN ALEXANDRU, CABA CORNEL, SERAC ERZSÉBET, FEKETE LUDOVIC. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy szeretett férjem, POKOL FERENC elhunyt. Temetése pénteken 14 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Szerető felesége, Icu és a rokonság.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára, HILGERT MÁRIÁRA (szül. ZÖLD MÁRIA), aki 6 hónapja hagyott itt bennünket. Soha nem feledünk, emléked örökre él szívünkben. Nyugodj békében! Emlékezik férje, László, gyermekei, László és István, menyei, Mirela és Anikó, unokái, Viki és András.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, MÉSZÁROS KÁROLYRA (Hegyközcsatár) halálának 5. évfordulóján. „Apa, hogyha hallasz! / Látod, könnyes szemem. / Gyere vissza kérlek, / Fogd meg mindkét kezem./ Nem hallom a hangod./  Nem vársz hogyha megyek. / Fáj nagyon, hogy nem vagy, / A csend is más volt veled. / S ha le tudsz jönni hozzám, / Néha tedd meg kérlek, / S értelmet nyer napom, / Ha álmomban látlak téged.” Emlékében őrzi: felesége, 3 gyermeke és azok családja.

*

Mély megrendüléssel értesültünk hirtelen elhalálozásodról drága CSATÁRI MAGDUS, és egyben őszinte részvétünket fejezzük ki LACINAK és az egész családnak a szeretett feleség és rokon elvesztése miatti fájdalmában. Odaadó és önzetlen segítőkészségét, emlékét örökre megőrizzük. Magdus és a Bittenbinder család.

*

Elment egy lélek ma ismét a Földről, kit szívünk többé el sosem feled, csendesen figyelsz ránk már odaföntről... legyen helyettünk: Isten Veled! Mély megrendüléssel búcsúzunk nagyrabecsült és szeretett CSATÁRI MAGDUS kolléganőnktől és őszinte együttérzésünk a gyászoló családnak! A nagyváradi Imprimeria de Vest munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk a ma 1 évvel ezelőtt elhunyt szerető édesapára, férjre, gyermekre, testvérre és unokára, MELING ZSOLT MIHÁLYRA. „Egy nyári napon életed véget ért, / Bánatot ránk hagyva, örökre elmentél. / Itt hagytál mindent, amit úgy szerettél, A családodat, a házat amiért küszködtél./ Életed munka volt, szívedben szeretet, / A jó Isten áldja meg két dolgos kezed! / A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt, / De szívünkben örökké velünk maradsz.” Nyugodj békében, nagyon hiányzol! Feleséged, gyermekeid, szüleid, testvéred és nagymamád.

*

Fájó szívvel emlékezem drága édesanyámra, PÜSÖK ERZSIKÉRE (szül. DEBRECZENI), aki 6 hónapja távozott közülünk. „Ott vagy most már, ahol senki sem lát, / Ott vagy most már, ahol semmi sem fáj. / Gondolatban sírodnál suttogom a neved,  / Gondolatban sírodnál megfogom a kezed. ’/ Gondolatban azt kívánom, hogy legyél itt velem, / És te ott vagy, mert érzem, hogy szorítod a kezem.” Örökké bánatos, szerető lányod, Tünde.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra és nagyapára, KUPIN LÁSZLÓRA (Szalárd), aki 8 éve már nincs velünk.  „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,  / Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Örökké bánatos családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!