ERDON Gyászhír

2019.09.10. 08:56

Gyászhírek, 2019. szeptember 10.

Szomorúan és mély fájdalommal búcsúzunk DR. BONYHAY KÁLMÁNTÓL. Nyugodjon békében!Húga, Délia, sógora, Barna, keresztlányai, Délia és Mónika.

Szomorúan és mély fájdalommal búcsúzunk DR. BONYHAY KÁLMÁNTÓL. Nyugodjon békében!Húga, Délia, sógora, Barna, keresztlányai, Délia és Mónika.

Fájdalommal búcsúzunk volt osztálytársunktól és barátunktól, DR. BONYHAY KÁLMÁNTÓL (CUCU). Őszinte részvétünket fejezzük ki a  gyászoló családnak. Az 1952-ben érettségiző osztálytársak és barátaid.

*

Fájó szívvel tudatjuk azokkal, akik ismerték, hogy szerettünk, LADÁNYI TIBOR (a Hőerőmű volt alkalmazottja) 50. életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése szeptember 11-én, szerdán 11 órától lesz a nagyváradi köztemető városi ravatalozójából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KASZIBA ERIKÁNAK szeretett nővére, ANDREA elhunyta miatt érzett nagy fájdalmában. A Szeremi család Philadelphiából.

*

Őszinte részvétünk DR. LOVAS FERENCZNEK és az egész családnak, édesapja halála miatt. Kati mama és Melinda.

*

Köszönetet mondunk a barátoknak, ismerősöknek, akik szeretett halottunkat, POPOVICS PÉTERT utolsó útjára elkísérték. Gyászmise szeptember 26-án délután 18 órától a Szent László-templomban. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy KASZIBA ANDREA (élt 50 évet) hosszú szenvedés után megpihent. Temetése szeptember 10-én 11 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Pihenése legyen nyugodt! Gyászolja őt szerető testvére, Erika és a család.

*

Véget ért egy életnek útja, drága, jó anyánk, ne hidd, hogy semmivé lettél, őrizzük azt, amit tettél, ERDEI ETELKA (élt 92 évet, Asszonyvására). Ma 6 hónapja megállt a szív, mely aggódott értünk.  Pihen két dolgos kezed, melynek munkáját mindenhol láthatjuk. Gondolatban itt vagy mindig valahol. Nyugodj békében! Kegyelettel: lányod és 3 unokád.

*

Őszinte részvétünk LACINAK és a CSATÁRI családnak a szeretett feleség és rokon, MAGDUS váratlan halála miatt. Egy nagyszerű kollégát és pótolhatatlan barátot veszítettünk, akit soha nem felejtünk el. Ditta, Attila és Erika, a távolból.

*

El nem múló fájdalommal emlékezünk a 22 éve elhunyt jó férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. MÂNDRU LÁSZLÓRA (az Olajgyár volt mestere), aki életének 73. évében hagyott itt bennünket. Elmentél tőlünk hirtelen, néhány perc alatt, számunkra döbbenet és fájdalom maradt. Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdöttél. 22 éve a temetőt járjuk, megnyugvást lelkünkben ma sem találunk. Sírod előtt állunk, talán te is látod, körülötted van szerető családod. Bánatos fiai, Laci és Dezső, valamint lány,a Hajnalka és azok családjai.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szerető férjem, LOVAS JÓZSEF (Száldobágy), életének 77., házasságunk 54. évében megtért Teremtőjéhez. Temetése 2019. szeptember 10-én 16 órakor lesz a száldobágyi temetőből. Pihenj, te drága szív, már megszűntél dobogni. Szerető jóságod nem tudjuk feledni. Mert elfelejteni téged soha nem lehet. Csak meg kell tanulnunk ezután élni nélküled. Szerető feleséged, Erzsike.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága, jó édesapától, apóstól, nagyapától, LOVAS JÓZSEFTŐL (Száldobágy), aki életének 77. évében hosszas betegség után megtért Teremtőjéhez. Emlékét kegyelettel megőrizzük. „Isten letöröl majd szemünkről minden könnyet.” Jel. 21/4. Szerető leánya, Erzsike, veje, Ralph, unokái, Kevin és Ralphi Las Vegasból.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, LOVAS JÓZSEF elhunyta miatt érzett fájdalmában. Az elhunytnak békés megnyugvást, családjának vigasztalódást kívánunk. Lakó József és felesége, Eszter.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak TOTH PIROSKA elhunyta miatt érzett fájdalmában. Török Anna és családja Dunakesziről.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, MAKLUCZ ERZSÉBET 87 éves korában elhunyt. Temetése kedden 15 órakor a városi kápolnából. „Hogy egy édesanya milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Drága, jó szívét álld meg Atyám, s köszönöm, hogy ő lehetett az én drága édesanyám.” Béke poraira. Búcsúzik tőle szerető lánya és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett nagymamától, MAKLUCZ ERZSÉBETTŐL. Nyugodjon békében! Unokája Zsike és családja.

*

„Hál Istentől rendelt célhoz siess: örömet mulandó jókban keress, hogyha int az óra, a birói szóra bátran ott lehess.” DR. BONYHAY KÁLMÁN, ROŞU FLOARE, TRIFA CRĂCIUN, CORNEA ANCA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!