ERDON Gyászhír

2019.07.09. 08:22

Gyászhírek, 2019. július 9.

„Örök virágzás sorsa már az enyém...” (Ady) Szívünkben nem múló fájdalommal emlékezünk a drága Társra és Édesapára, VARGA VILMOS színművész-rendezőre halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott! Felesége Ildikó, fia Zsombor, menye Éva és unokája Vid.

„Örök virágzás sorsa már az enyém...” (Ady) Szívünkben nem múló fájdalommal emlékezünk a drága Társra és Édesapára, VARGA VILMOS színművész-rendezőre halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott! Felesége Ildikó, fia Zsombor, menye Éva és unokája Vid.

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földből.” CHIRILA OVIDIU-GHEORGHE, TORGE FLOARE, BACIU ANA, RÁKÓCZI ERZSÉBET. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, VAS IMRÉRE halálának 6. évfordulóján. Kegyetlen a sors, hamar elvett tőlünk, de szíved emléke itt marad közöttünk. Emlékedet szívünkben örökké megőrizzük. Felesége és családja.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal, emlékezem szerető feleségemre, CZIRJÁK ILONÁRA (szül. BANHÁZI, Érsémjen), akit 2 éve rabolt el a halál. Nyugodjon békében. Bánatos férje József.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk 2 éve elhunyt szeretett édesanyánkra, CZIRJÁK ILONÁRA (Érsemjén). Pihenése legyen áldott, nyugodalma csendes. Lánya Ilona, veje, unokái, dédunokái.

*

Ma két éve annak a szomorú napnak, mikor a kegyetlen halál elrabolta a szeretett édesanyát, CZIRJÁK ILONÁT (Érsemjén). Bánatos fia Gábor, felesége és unokái.

*

Szívünkben soha nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, NÉMETI ANNÁRA (Érsemjén) halálának első évfordulóján. „Annyira fáj, hogy el sem mondhatom. Nem látom többet, és nem is hallhatom. Hiába érzem őt itt belül élénken, kezét felém nyitván, félőn, esdően. Mardos a kín, hogy meg nem menthettelek, s mikor elmentél, nem fogtam a kezedet.” Szívünkben örökké élni fogsz. Örökké bánatos férje András és fia István.

*

Fájdalmunkat nem enyhítik a múló évek, a mosoly mögött ott vannak a fájó könnyek. Mély fájdalommal emlékezünk NÉMETI ANNÁRA (Érsémjén) halálának szomorú első évfordulóján. „Olyan szomorú nélküled lenni. Téged mindenütt hiába keresni. Téged várni, ki nem jön többé, szeretni fogunk mindörökké.” Nyugodjon békében, drága lélek. Örökké bánatos leánya, veje, unokái, dédunokája.

*

Szívünkben nagy fájdalommal búcsúzunk szeretett nagynénémtől, JAKAB MARGITTÓL. „Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találj odafönt örök boldogságot.” Unokahúgod Erika és családja.

*

Szívemben mély fájdalommal búcsúzunk szeretett testvéremtől, JAKAB MARGITTÓL. „Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, Sírodra szálljon áldás és nyugalom. Álmod a mélyben legyen csendes, a jó Isten őrködjön pihenésed felett. Nyugodj békében! Egyetlen húgod, Róza.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk szeretett nagynénémtől, keresztanyámtól, JAKAB MARGITTÓL. Szívünkben örökké él az emléked, nyugodj békében! Keresztlányod Emike és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. JAKAB MARGIT (élt 81 évet) rövid, de súlyos szenvedés után visszaadta lelkét a Teremtőjének és eltávozott az élők sorából. Temetése július 9-én 15,30 órakor a hegyközszáldobágyi temető kápolnájából. Lelked remélem békére talált, s te már a mennyből vigyázol ránk. Soha nem felejtünk, szívünkben szeretünk, rád örökkön-örökké emlékezünk. Búcsúzik tőle fia Imre, menye Jutka, unokái Csongor, Orsolya, unokaveje Árpi és dédunokája Dorka.

*

„Ha emlegettek, köztetek leszek, ha imádkoztok, veletek vagyok, ha rám gondoltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok.” (Reményik Sándor) Szomorú öt év telt el, hogy utolsó útjára kísértük a szeretett férjet, apát, nagyapát és dédnagyapát, LŐRINCZ MIHÁLYT. Távozása mély, gyógyíthatatlan sebet ütött szerettei lelkén. Emléke legyen áldott, nyugodjon békében! Álma fölött őrködjön a szeretet és a csend. Özv. Lőrincz Mihályné és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki VÉGH VIOLA kolléganőnknek és családjának a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Hegyközpályi Elemi Iskola munkaközössége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!