ERDON Gyászhír

2019.07.05. 09:02

Gyászhírek, 2019. július 5.

Fájó szívvel búcsúzunk a legdrágább keresztapától, NEMES CSABÁTÓL, akinek áldott emléke örökké szívünkben él! Attila és Tímea.

Fájó szívvel búcsúzunk a legdrágább keresztapától, NEMES CSABÁTÓL, akinek áldott emléke örökké szívünkben él! Attila és Tímea.

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett öcsém, NEMES CSABA életének 46. évében hirtelen elhunyt. Temetése július 6-án, szombaton 13 órától a pelbárthidai református kápolnából lesz. „Egy nyári napon életed véget ért,/ Bánatos ránk hagyva, elmentél./ A fájdalmat leírni nem lehet,/ Csak letörölni a hulló könnyeket./ Könnyes az út, mely sírodhoz vezet,/ Isten őrködjön pihenésed felett!” Búcsúzik tőle bátyja Attila, sógornője Mária és fiuk Gergely.

*

Fájó szívvel és könnyes szemmel búcsúzunk szeretett keresztfiunktól és unokatestvértől, NEMES CSABÁTÓL (Pelbárthida). „A múltva visszanézve, valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már./ A temető csendje ad neki nyugalmat,/ Szívünk fájdalma örökre megmarad.” Isten veled, drága Csabikám! Búcsúznak tőle: keresztszülei és unokatestvérei családjaikkal.

*

Nagyon sok szeretettel emlékezünk drága halottunkra, ÖZV. PUSZTAI JULIANNÁRA (szül. Gálospetri), aki 6 hónapja hagyott itt bennünket. „Letesszük sírodra virágaink csokrát, örök álmodért elmondunk egy imát. Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk, míg élünk, soha nem feledünk.” A szerető, gyászoló család.

*

Mély fájdalommal emlékezem halálának első évfordulóján, 59 évesen tragikusan elhunyt drága férjemre, KISS BÉLÁRA. „Elvitted a derűt, a fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytál itt, az emlékedet. Az idő múlik, a fájdalom csak nő, nem hoz enyhülést a múló idő.” Emléke legyen áldott, nyugodjon békében! Bánatos feleséged Magdi.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, a nagy- és dédnagymamára, ÖZV. OPRIŞ MÁRIÁRA, aki 92 évesen 4 éve távozott közülünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos gyermekei: Tibi, Gyuri, Anikó családjaikkal, rokonai, ismerősei.

*

Fájó szívvel emlékezünk szerettünkre, MEGYESI SÁNDORNÉRA (szül. MAJOR MARGIT, Bihar) halálának 5. évfordulóján. „Nincs olyan nap, hogy ne jussál eszünkbe,/ Olyankor mindig könny szökik szemünkbe./ Rögös volt az út, mely neked jutott,/ Küzdöttél bátran, de Isten szólított.” A gyászoló család.

*

Lelkünkben mély fájdalommal emlékezünk SZONDI JUTKÁRA (szül. SINKA) halálának 16. évfordulóján. „Mintha álom lenne, hogy valaha voltál, ahogy szerettél, féltettél, ápoltál. Ma már minden fájó, könnyfátyolos emlék távolinak tűnik, pedig most volt nemrég. Veled minden szépet elnyelt a sír gyomra, nincsen semmi vigasz szomorúságomra. Álom vagy már csupán, fájó tündérálom, melynek visszatértét hiába is várom. Rövid volt életed, de hosszú legyen álmod, zokogva őrizzük csendes nyugvásod.” Emlékedet őrző családod.

*

Szeretettel emlékezünk a drága édesanyára és feleségre, imádott lányomra, az unokára, NYISZTOR MARGITRA, aki ma 21 éve távozott közülünk, és BARTI ILDIKÓ FANNYRA, akit ma 12 éve veszítettünk el. „Ti fönt a menny kék tengerében/ Mosolyogva fürdő csillagok,/ Trónjához a szent végezetnek/ Olyan közel kik állotok,/ Szívünkbe örökké élni fogtok!” Férje Emil és lánya Ildikó, tata és édesanyád.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk szeretett kislányunkra, MÁTÉ MARIKÁRA, aki július 7-én, 32 éve távozott az élők sorából. Virágot viszünk a sírodra, ezzel nem hozhatunk vissza soha. Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj, látnom könnyeiteket. Ha rólam beszéltek, mosolyogjatok, emlékem így megmarad örökre. Soha nem feledünk, nyugodj békében, drága gyermekünk! Apu, Anyu, nővéred Évi.

*

Ez a nap az emlékezés napja,/ Érted imádkozunk halkan, zokogva. Elmúlt 1 év, már nem látunk többé, Szomorú szívvel és örökké tartó fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, testvérre és sógorra, MIHUŢ KÁROLYRA (élt 60 évet) halálának első évfordulóján. „Istenem, de nehéz nélküled élni,/ Az együtt töltött éveket nem lehet feledni./ Hiányodat elviselni nagyon nehéz,/ Örökké megtart szívünkben az emlékezés./ Mert feledni azt nem lehet,/ Aki szeretve volt, és ő is szeretett.” Bánatos felesége Jutka és fiai Attila és Norbert.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára és dédmamára, BORSOS BORBÁLÁRA (Kiskereki) halálának 20. évfordulóján. „Suhanva száll az élet tova,/ Ami elmúlt, nem jön vissza soha./ Várni valakit, aki nem jön többé,/ Az emlékét őrizni mindörökké.” Gyászolja lánya Erzsike, veje, unokái Beáta és Csaba, dédunokái Márk, Alexandra, Zoé, unokaveje, unokamenye.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, VAS IMRÉRE halálának 6. évfordulóján. Kegyetlen a sors, hamar elvett tőlünk, de szíved emléke itt marad közöttünk. Emlékedet szívünkben örökké megőrizzük.

*

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földből.” NAGY JÓZSEF, TURUCZ MÁRIA, BALINT LUCREŢIA, BUZGARIU OVIDIU-FLORIAN, GABOR SUSANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!