ERDON Gyászhír

2019.07.04. 09:02

Gyászhírek, 2019. július 4.

Fájdalommal búcsúzunk dr. Turucz Máriától és részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Az RMDSZ Bihar megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

Fájdalommal búcsúzunk dr. Turucz Máriától és részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Az RMDSZ Bihar megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, Dr. Turucz Mária elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az Érmihályfalvi Fogyasztási Szövetkezet munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, Dr. Turucz Mária elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Kiss Antal és családja.

*

„Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben tovább élek.” Fájó szívvel búcsúzunk szeretett sógornőmtől, a nagynénitől, RADUI JUTKA-ILDIKÓTÓL (szül. GUSZTUS, Bihar). Nyugodj békében, drága lélek. Sógornője Márk Erzsike, leánya Tímea és családja.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága feleség és édesanya, RADUI JUTKA- ILDIKÓ, (szül. GUSZTUS, Bihar) életének 45. évében elhunyt. „Amíg velünk voltál, egyszerű volt minden. / Most, hogy megpihentél, oly üres lett minden, / Dolgoztál, bíztál, hittél, szerettél, / Nemes volt a szív, drága kezed dolgos, / Álmod legyen boldog!” Temetése július 4-én, csütörtökön 2 órakor a bihari református kápolnából. Búcsúzik tőle bánatos férje Gyula, fia Gyuszi és barátnője Barbi.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett sógor, ÁCS TIBI elhunyt. Emlékét szívünkben őrizzük. Sógora Pista, felesége Ani és keresztfia Öcsi és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a PARIZSEK családnak a szeretett édesanya, nagymama elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Bán család.

*

Csak... hagyd őt elmenni! Lásd őt újra olyannak, amilyennek szeretted. Emlékezz a nevetésére, a hangjára és azokra a napokra, amikor boldog volt. Képzeld el, amint a napsugarak körülölelik a testét, és begyógyítják minden sebét... Örülj az örömének, hogy hazamehet, és engedd el a kezét...” A viszontlátás reményében búcsúzunk a drága unokatestvértől, RADUI JUTKA ILDIKÓTÓL. Unokatestvérei Melinda Erzsike, Elvira és családjaik, valamint Erzsike néni.

*

Szomorúan értesültünk FEHÉR MÁRIA (szül. ARI MARI) haláláról. Fájó szívvel búcsúznak tőle az 1960-ban végzett osztálytársai a XI. A-ból. Nyugodjon békében!

*

Szívünkben el nem múló fájdalommal emlékezünk halottunkra, BALKUS KATALINRA halálának 3. évfordulóján. „Csak az hal meg, akit felednek, örökké él, kit igazán szeretnek.” (Kosztolányi) Bánatos lánya, veje, unokája, dédunokája és unokaveje.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett nagynénénk, FOGARASI ILONA (a volt Ruhagyár nyugdíjasa) életének 91. évében csendesen megpihent. Temetése csütörtökön, július 4-én 15 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle gyászoló családja.

*

Ma van két éve, hogy drága apukánk, HEGEDÜS ISTVÁN eltávozott közülünk. Nincs nap, hogy ne gondoljunk rátok Anyu és Apu. Nyugodjatok békében! Soha el nem múló fájdalommal gondolunk rátok. Lányod Laura és fiaid Öcsi, Robi, Miki és családjaik.

*

Megfordulok, de merre menjek? Hiszen te nem vagy már sehol, már meg nem lellek, s mindig itt leszel valahol. Örök fájdalommal emlékezem 12 éve eltávozott férjemre, MEZEI JÁNOSRA (Kolozsvár 1944 – Nagyvárad 2007) Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. Özvegye Joli.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj és apa, NAGY JÓZSEF életének 64. évében rövid betegség után elhunyt. Temetése pénteken, július 5-án 13 órakor a városi kápolnából. Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle felesége Olga, lánya Erika, veje Zoli és unokája Ádám.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága testvéremre, PINTYÁK KATALINRA (Fugyivásárhely), aki ma 6 hónapja hagyott itt bennünket. Nyugodj békében, drága testvérem! Örökké bánatos testvére Erzsike és családja.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki a gyászoló családnak a szeretett férj, apa, nagyapa, ID. DANDÉ LÁSZLÓ (Ant) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Zsuzsika Váradról.

*

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földön.” IAS FLOARE, TORONTAI KATALIN GALL ANDREI IOSIF Őszinte részvétünk a gyászaoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!