ERDON Gyászhír

2019.07.23. 09:00

Gyászhírek, 2019. július 23.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, sógorra, nagybácsira, ERDEI IMRÉRE (Cuni) halálának 5. évfordulóján. Gyászolja bátyja, Miska és családja.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, sógorra, nagybácsira, ERDEI IMRÉRE (Cuni) halálának 5. évfordulóján. Gyászolja bátyja, Miska és családja.

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesapától és nagytatától, CORNEA ADRIANTÓL, aki életének 83. évében rövid szenvedés után elhunyt. Temetése ma, július 23-án délelőtt 11 órától a Hasas kápolnából. Nyugodj békében! Búcsúzik tőle lánya, Kati és fia, Titus, unokája, Ádi és Patricia.

*

Mindenkinek megköszönjük, aki virágkoszorúval és imádsággal, jelenlétükkel búcsút vettek a szeretett ÚJVÁRY-PÉTER PÁL öcsénktől. Gyászoló bátyáid.

*

Szomorú szívvel veszek könnyes búcsút nászomtól, SZABÓ SÁNDORTÓL. „Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodj békében!” Lőrincz Juliána.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett édesapám, az após, nagytata és dédnagyapa, SZABÓ SÁNDOR

elhunyt. „Egy nyári napon életed véget ért, Bánatot ránk hagyva, elmentél. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett!” Nyugodjál békében! Temetése 2019. július 24-én 13 órakor a városi kápolnából. Szomorú szívvel búcsúzik tőled: gyermeked, Rózsika, vejed, Öcsi, unokáid, Kriszti és Hajni, unokamenyed, Ana, unokavejed, Zsolti, dédunokáid, Máté, Gergő, Bryan, Rózsika és Edit, násza Gyuszi.

*

Fájó szívvel emlékezem a drága férjre, apára és nagyapára, RÁTKAI IMRÉRE halálának 13. évfordulóján. Szívünkben őrizzük drága emlékedet, nyugodj békében! Bánatos felesége és az egész család.

*

„Mint csepp a tengerben, vagy mint egy homokszem, csak annyit érnek az évek az örökléthez mérten.” (Ószövetség könyve) COSTE FLORIAN CORNEA ADRIANTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!