ERDON Gyászhír

2019.07.18. 08:25

Gyászhírek, 2019. július 18.

Fájó szívvel búcsúzunk a szerető férjtől, apától, apóstól, KISS FERENCTŐL. Temetése július 19-én 12 órától a Városi Kápolnából lesz. Gyászolja felesége Erzsike, fia Feri, menye Orsi.

Fájó szívvel búcsúzunk a szerető férjtől, apától, apóstól, KISS FERENCTŐL. Temetése július 19-én 12 órától a Városi Kápolnából lesz. Gyászolja felesége Erzsike, fia Feri, menye Orsi.

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földön.” BANCSIK ILONA, PEREI DUMITRU, SAS MARGARETA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, az „Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel és az igazi barátságunk emlékével búcsúzunk BANCSIK ILONÁTÓL, és őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Emlékét őrizzük, nyugodjon békében! Costin Katalin és Gyuri.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, SZABÓ GYULA (szül. Érmihályfalván) 77 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése július 18-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászolják fiai, Gyuszi, Józsi, lánya, Emese, unokái, Gyuszika, Tomi, Gréti, Debi és Dávid.

*

Két fájdalmas év telt el amióta SZILÁGYI IRMA, a legdrágább anya, nagymama és dédnagymama itthagyott minket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Istenem, súgd meg neki halkan,/ Lágyan szólj hozzá, hogy ne zavarjam!/ Álmomban keressen meg engem,/ Még egyszer hadd lássam, hadd öleljem./ Nem szólnék róla, hogy mélyen gyötör a bánat,/ Csak hadd lássam még egyszer Anyukámat!/ Hadd legyen nekem ez a legszebb álmom,/ Súgd meg neki halkan, hogy nagyon szeretem/ És én mindennap várom! Fia, lányai, vejei, unokái, dédunokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, mamára, ILLYÉS GIZELLÁRA (szül. PAPP)  halálának ötödik évfordulóján. Szerető családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett testvértől és nagynénitól, SAS MARGARETÁTÓL, aki életének 64. évében hirtelen elhunyt. Temetése pénteken, július 19-én d.u. 15 órától a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle nővére, Juli, unokaöccse, Béla, felesége, Kati és a gyerekek, Norbert és Dávid.

*

Fájó szívvel búcsúzom nővéremtől, BANCSIK ILONÁTÓL, akinek hirtelen halála mélyen megrendített. Öccse és családja.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, GÉCZI ROZÁLIÁRA (Belényes) halálának 28. évfordulóján. „Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök a fájdalom és a szeretet.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, ERDEI FERENC (Székelyhíd) elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!