ERDON Gyászhír

2019.07.17. 08:41

Gyászhírek, 2019. július 17.

„Nem a szavak megbecsülésére oktatnám tanítványaimat elsősorban… Arra oktatnám őket, hogy vessék meg az üres és hamis szavakat, mert később csak így becsülhetik azokat a szavakat, melyekben tartalom és igazság van.” (Kosztolányi Dezső) Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki a gyászoló családnak a szeretett gyermek, apa, após és nagyapa. ERDEI FERENC (Tanító bácsi, Székelyhíd) elvesztése miatti fájdalmában. Emléked örökké szívemben él. Fekete Katalin (Kicsi).

„Nem a szavak megbecsülésére oktatnám tanítványaimat elsősorban… Arra oktatnám őket, hogy vessék meg az üres és hamis szavakat, mert később csak így becsülhetik azokat a szavakat, melyekben tartalom és igazság van.” (Kosztolányi Dezső) Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki a gyászoló családnak a szeretett gyermek, apa, após és nagyapa. ERDEI FERENC (Tanító bácsi, Székelyhíd) elvesztése miatti fájdalmában. Emléked örökké szívemben él. Fekete Katalin (Kicsi).

„A lélek az, a mi megelevenít, a test nem használ semmit: a beszédek, a melyeket én szólok néktek, lélek és élet.” (János 6,63) RENCSIK ANNA szeretteinek Isten Lelke általi vigasztalódást kíván az Agnulli Dei Idősek Otthona vezetősége, munkatársai és lakói. Emléke legyen áldott!

*

Mélyen megrendülve, fájó szívvel értesültünk arról, hogy a drága testvér, sógornő, KUN RÓZA (szül. Kalmár) hosszan tartó, súlyos betegség után, 77 éves korában elhunyt. Temetése július 17-én, szerdán 15 órakor a biharvajdai kápolnából. Emléke legyen áldott! Búcsúzik tőle szerető testvére, Kalmár Gyula, és sógornője, Anna.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagynénitől, keresztanyától, KUN RÓZÁTÓL, és részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Emléke legyen áldott, pihenése csendes, nyugodjon békében!  Irénke és Géza, keresztlánya, Erika és családja, Andrea és családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, KUN RÓZA (szül. KALMÁR) életének 77. évében türelemmel viselt, hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2019. július 17-én, szerdán 15 órakor a vajdai református kápolnából. Búcsúzik tőle szerető lánya, Rózsika, veje, Imi, unokája, Heni és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szerető édesanyánk, KUN RÓZA életének 77. évében elhunyt. Búcsúzik tőle fia, Elek, menye, Gyöngyi és unokái, Attila, Nándi, Dávid, Márk.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesapára, apósra, nagyapára, KOVÁCS SÁNDORRA (szül. Pályi, püspöki lakos) halálának 9. évfordulóján. „Váratlan percben az életed véget ért,/ Mint vihar a rózsát, a halál tépte szét./ Hosszú útra mentél, búcsút nem intettél./ Ha elfáradsz utadon, pihenj meg egy percre,/ Tekints vissza az itt maradt bánatos szívekre.” Búcsúzik tőle bánatos felesége, Piroska, fia, Józsi és felesége, Krisztina, lánya, Pirike és vőlegénye, Péter.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesapára, apósra, nagyapára, KOVÁCS SÁNDORRA (szül. Pályi, püspöki lakos), aki ma 9 éve eltávozott közülünk, életének 56. évében jóságos szíve megszűnt dobogni. Emléke legyen áldott! Emléked lelkünkben örökké élni fog! Bánatos fia, Sanyi, menye, Jutka, unokái, Patrik, Denisa és Sanyika, menyasszonya, Brigi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, BANCSIK ILONA (HADHÁZI) életének 81. évében hirtelen elhunyt. Temetése csütörtökön, július 18-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága férjre, apára, apósra és nagyapára, ID. VLÁD SÁNDORRA, aki már 9 szomorú éve nincs közöttünk. Ahogy telnek a napok, múlnak az évek,/ Úgy fáj egyre jobban az emléked./ Mert téged elfelejteni nem lehet,/ Csak letörölni az érted hulló könnyeket. Bánatos felesége, lánya, fia és családjaik.

*

Fájó szívvel emlékezünk CSER IRMUSRA, aki ma lenne 60 éves, de sajnos egy értelmetlen, tragikus balesetben elvesztettük és csak a temetőbe, könnyekkel küszködve köszönthetjük. Mert, akit szeretünk, azt soha nem feledjük! Kovács János és Emi, Kovács Lukács Lili és Norbert.

*

Soha el nem múló múló fájdalommal emlékezünk TÁRNOK LAJOSRA halálának hatodik évfordulóján. „Telnek a napok, múlhatnak az évek, akik szívből szerettek, nem felednek téged.”  Bánatos családja.

*

Egy év elmúltával, könnyes szemmel és szívünkben mély fájdalommal emlékezünk drága fiamra,  BALOGH ZSOLTRA (élt 41 évet). „Suhogó esti szél, kedves angyalok,/ Súgjátok meg neki, hogy mi még itt vagyunk./ Súgjátok meg neki, családja üzeni:/ Míg a szívünk dobban, örökké szeretik.” Bánatos édesanyja, Rózsika, nővére, Erika, sógora, Salva, keresztlánya, Leyna, volt jegyese, Tündike, keresztszülei, Erzsike és Laci.

*

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földön.” HAPA EMIL, TÁRNOK SÁNDOR, LASCĂU DRAGOŞ. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, az „Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!