ERDON Gyászhír

2019.07.16. 08:42

Gyászhírek, 2019. július 16.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apára, nagyapára, TÁRNOK SÁNDOR JÓZSEFRE (Mezőtelegd), aki ma 6 honapja itthagyott bennünket. Elfeledni őt nem lehet, csak megtanulni élni nélküle. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Két kezed munkáját mindenütt látjuk, emléked míg élünk, szívünkbe zárjuk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apára, nagyapára, TÁRNOK SÁNDOR JÓZSEFRE (Mezőtelegd), aki ma 6 honapja itthagyott bennünket. Elfeledni őt nem lehet, csak megtanulni élni nélküle. Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott. Két kezed munkáját mindenütt látjuk, emléked míg élünk, szívünkbe zárjuk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

„Csak az hal meg, kit felednek,/ Örökké él, kit igazán szeretnek.” (Kosztolányi) Szívünkben nem múló fájdalommal emlékezünk drága szerettünkre, SZÁSZ LÁSZLÓRA, aki hat hete adta vissza lelkét Teremtőjének. Emléke legyen áldott! Bánatos családja.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a 6 hete elhunyt drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, BOROZSNYAI SÁNDORRA. Istenem, de nehéz nélküled élni,/ Az együtt töltött éveket nem lehet feledni./ Hiányodat elviselni nagyon nehéz,/ Örökké megtart szívünkben az emlékezés./ Mert feledni azt nem lehet,/ Aki szeretve volt, és ő is szeretett. Bánatos felesége, lánya, veje és unokái.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy édesanyánk, nagymamánk, SZABÓ ILONA 84 éves korában elhunyt. Temetése 2019. július 17-én 11 órakor a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Gyászolja fia, lánya, unokája és felesége.

*

Fájó szívvel emlékezünk GAJDÓ GÉZÁRA. Öt évvel ezelőtt egy váratlan pillanat megállította a szívedet, melyben nem volt más csak jóság és szeretet. Téged elfeledni nem lehet, csak letörölni az érted hulló, fájó könnyeket. Emlékezik rá felesége Éva, leányai, veje és a kicsi dédunokája.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a LOVAS családnak a szeretett édesanya, anyós és nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. „Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg mostantól fogva. Bizony azt mondja a Lélek, mert megnyugosznak az ő fáradságuktól és az ő cselekedeteik követik őket.” (Jel. 14:13) A nagyváradi „Sion Hegye” pünkösdi gyülekezet.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, BÍRÓ-KONCZ JÓZSEF életének 75. évében csendesen elhunyt. Temetése csütörtökön, július 18-án 12 órakor a városi kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle lánya, Tamara és veje, Beniamin.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, RENCSIK ANA életének 83. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma, július 16-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, ERŐS SÁNDOR életének 63. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma, július 16-án 14 órakor a püspöki kápolnától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle felesége, Kati, lánya, Andrea, veje, István és unokái, Bernadett és Vivi.

*

Örök fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy szeretett férjem és édesapám és nagytatánk, CROITOR EMIL életének 86. évében elhunyt. Adjon az Isten örök nyugodalmat és békességet. Temetése a városi kápolnából július 16-án 13 órakor. Örökké bánatos, szeretett felesége, Irénke, fia, Ovidiu, és családja.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett férjem, BOGDAN IOAN 79 éves korában elhunyt. Temetése csütrötökön, 18-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Gyászolja felesége, Varvara.

*

Fájó szívvel búcsúzunk BOGDAN IOANTÓL. Sógornője, Gabriella, unokahúga, Márti és családja Szegedről.

*

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földön.” DANCOGLU LUDMILA, ERŐS SÁNDOR, BODOG IRINA, BOGDAN IOAN, SZABÓ GYULA, BÍRÓ-KONCZ JÓZSEF. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, az „Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!