ERDON Gyászhír

2019.08.07. 08:33

Gyászhírek, 2019. augusztus 7.

Őszinte részvétünk Derzsi Ákos szenátor úrnak szeretett édesanyja elhunyta miatti fájdalmában, aki a tanítók nagy családjából az örökkévalóságba távozott. Pető Csilla és családja.

Őszinte részvétünk Derzsi Ákos szenátor úrnak szeretett édesanyja elhunyta miatti fájdalmában, aki a tanítók nagy családjából az örökkévalóságba távozott. Pető Csilla és családja.

Édesanyja elvesztése miatt őszinte részvétünket fejezzük ki kollégánknak, DERZSI ÁKOS szenátornak és családjának. Biró Rozália parlamenti képviselő, Cseke Attila szenátor, Szabó Ödön parlamenti képviselő.

*

Együttérzésemet fejezem ki DERZSI ÁKOS szenátor úrnak szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a gyászoló családnak vigasztalódást. Őszinte részvéttel, Pásztor Sándor a Bihar Megyei Tanács elnöke.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki DERZSI ÁKOS szenátor úrnak és családjának édesanyja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DERZSI ÁKOSNAK és családjának szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Az Europrint munkaközössége.

*

„Én vagyok a világ világossága: a ki engem követ, nem járhat a sötétségben, hanem övé lesz az életnek világossága.” (János 8,12) TÓTH GIZELLA szeretteinek a világosság Urától jövő vigasztalódást kíván az Agnulli Dei Idősek Otthona vezetősége, munkatársai és lakói. Emléke legyen áldott!

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, rokon és barát, NAGY JÁNOS (a TCLO volt dolgozója) életének 62. évében betegségben elhunyt július 30-án. Temetése augusztus 7-én 12 órakor a podgóriai temetőben. Búcsúzik tőle gyászoló családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, CSORDÁS LALIRA (Szentimre, élt 18 évet), aki ma 21 éve örökre lehunyta mosolygós két szemét. „Amíg szívünk dobban, te örökké benne élsz.” Bánatos szüleid, nagymamád.

*

Szomorúan és mély fájdalommal emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, nagytatára, apósra, BÉRES MÁRTON vegyészmérnökre halálának negyedik évfordulóján. Szeretete örökre a szívünkben maradt. Családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk CSERŐS ERZSÉBETRE, aki ma két éve hunyt el. Emléke legyen áldott! Férje, gyermekei, unokái, testvére és az egész rokonság.

*

Szemünkből a bánat könnyei hullanak, szívünk sebei nem gyógyulnak. Szemükben könnyekkel, szívünkben mérhetetlen fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor drága, egyetlen gyermekünknek, BALÁZSI ISTVÁN ZSOLTNAK (Fugyi, élt 24 évet) 14 éve örökre megpihent drága kis szíve. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben őrizzük drága emlékedet. Egy reményünk van, mely éltet és vezet, Hogy egyszer még találkozunk veled. Rövid volt életed, de hosszú legyen álmod, Zokogva őrizzük csendes megnyugvásod. Drága kis Zsoltikám, nyugodj hát békében, őrködj felette édes Istenem, hogy csendes álmát ne zavarja semmi sem! Bánatos édesanyja, nevelőapja és nagymamája.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett ID. KOZÁK LAJOS születése napján, életének 98. évében elhunyt. Temetése szerdán, augusztus 7-én 12 órától a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy kedves feleségem, BERNÁTH ANNA MÁRIA (PANNIKA) életének 73. évében hosszan tartó betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Végső búcsút veszünk tőle augusztus 8-án 11 órakor a Steinberger kápolnából. „Pihenj, te drága szív, már megszűntél dobogni, Szerető jóságod nem tudjuk feledni. Mert elfelejteni Téged soha nem lehet, Csak meg kell tanulnunk Ezután élni Nélküled.”

*

„Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, akit felednek, Örökké él, akit igazán szeretnek.” Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett édesanyám, BERNÁTH ANNA MÁRIA hosszan tartó súlyos betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Búcsúzik tőle fia, Ferkó, menye, Enikő, unokái, Peti, Máté.

*

„Lecsukott szemmel még látom a lelkét, ki mellettem ül és nékem mesél... nem maradt utánad más csak az emlék. Örökké szeretlek, bárhol légy.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy kedves édesanyám, BERNÁTH ANNA MÁRIA hosszan tartó betegség után örök megnyugvást lelt. Lánya, Ildikó, veje, Imrus, unokái, Orsi, Zsófi.

*

„Fáradt a tested, Nyomja a sírhalom, Tied a csend, a nyugalom, Miénk a könny, a fájdalom. Akartunk mi annyi jót és szépet, De a sors életünkben, Mindent összetépett.” ID. KOZÁK LAJOS, BERNÁTH ANNA MÁRIA, FODOR ÉVA MÁRIA ILDIKÓ. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!