ERDON Gyászhír

2019.08.06. 08:22

Gyászhírek, 2019. augusztus 6.

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk FARKAS JÓZSEFRE halálának 9. évfordulóján. „Bennünk él egy arc, végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Telnek hónapok, múlnak évek, szívből szeretünk, és nem feledünk téged.”

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk FARKAS JÓZSEFRE halálának 9. évfordulóján. „Bennünk él egy arc, végtelen szeretet, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Telnek hónapok, múlnak évek, szívből szeretünk, és nem feledünk téged.”

Amiért hálás vagy előre, mert hiteddel reméled – az feléd hajlik a mennyből, s lassan majd eléred.” (Simon András). Együttérzésünket fejezzük ki DERZSI ÁKOSNAK szeretett édesanyja elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a gyászoló családnak vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

„Gyönyörű, de elenyésző virág az élet, Mégis örök nyomot hagy: ha szeretettel éled.” (Simon András) Együttérzésünket fejezzük ki DERZSI ÁKOSNAK és családjának a szeretett édesanya, anyós és nagymama elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Vigasztalást kíván Sebestyén-Sárközi Anikó és családja.

*

Hálás köszönet mindazoknak, akik INCZE BALÁZST utolsó útjára elkísérték és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, déditől, nagynénitől, LANG ERZSÉBETTŐL (volt RENDI), aki életének 98. évében hunyt el. Végső búcsút 2019. augusztus 7-én 15 órakor a fugyivásárhelyi kápolnából. Búcsúzik tőle leánya, unokái, Laci, feleségével, Ildikóval, dédunokája, Belluci, Enikő, Peti és dédunokája, Claudia, Nórika és Peti és a rokonság.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, sógornőtől, MUNKÁCSI ERZSÉBETTŐL, (szül. BÍRÓ). Szívünkben örökké él az emléked, nyugodj békében! Lajcsi és Irma.

*

„Alszik, üldözte őt a sors ezernyi bajjal. És mégis élt, amíg mellette volt egy angyal. Meghalt. Oly egyszerű a magyarázata: mikor a Nap lemegy, beáll az éjszaka.” (Victor Hugo) MIRADIN MAGDOLNA, SARAY ŞTEFAN ALFRED, LANG ERZSÉBET, MOSINSCHI STELA OFELIA, BODEA TEODOR, MOGHIOROŞ PETRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capatul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Bánatos szívvel emlékezünk egyetlen gyermekünkre, BORUZS ATTILA NORBETRE (1980–2001)„Mert ami elmúlt, az csodásan kísért az én dalomban még, Mert, aki meghalt, az időben, úgy van fölöttem mint az ég.” (Kosztolányi Dezső) Örökké szerető szülei, Anikó és Gyuri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!