ERDON Gyászhír

2019.08.30. 08:58

Gyászhírek, 2019. augusztus 30.

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzom szeretett feleségemtől, MADAR JULIANNÁTÓL (szül. Hibácskó, az Igiena Szövetkezet volt dolgozója). Temetése pénteken, augusztus 30-án 12 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Isten áldja meg drága emlékét! Búcsúzik tőle férje, Vince.

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzom szeretett feleségemtől, MADAR JULIANNÁTÓL (szül. Hibácskó, az Igiena Szövetkezet volt dolgozója). Temetése pénteken, augusztus 30-án 12 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Isten áldja meg drága emlékét!

Búcsúzik tőle férje, Vince.

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól, nagymamától, MADAR JULIANNÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle lánya, Gáspár Ildikó, veje, Béla, unokái, Mónika, Andrea és családjaik.

*

Könnyes szemmel, mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól, nagymamától, MADAR JULIANNÁTÓL, aki visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet. Búcsúzik lánya, Lucaciu Anikó, veje, János, unokái, Cristina, János és családjaik.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, MADAR JULIANNÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle bánatos lánya, Editke, unokája, Noémi és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagynénitől, keresztanyától, MADAR JULIANNÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szeretteinek vigasztalódást kívánunk. Keresztlánya, Éva és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzom szeretett nővéremtől, MADAR JULIANNÁTÓL. Csak az hal meg, akit elfelednek,/ Örökké él, akit igazán szeretnek. Bánatos lánya, Marika.

*

Szomorú szívvel búcsúzom szeretett nővéremtől, MADAR JULIANNÁTÓL. Emléked örökké velünk marad. Testvére, Pali és sógornője, Erzsike.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagynéni, keresztanya, Vida Erzsébet életének 84. évében elhunyt. Emlékét megőrizzük szívünkben. Nyugodjon békében! A Nilgesz család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre, anyára, testvérre, sógornőre, SZABÓ GIZELLÁRA (szül. VARGA, Érköbölkút) halálának 17. évfordulóján. „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, / Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. / Ők itt maradnak bennünk csöndesen még, / Hiszen hazánk nekünk a végtelenség.” Emlékét őrzi bánatos édesanyja, Ilonka, fia, Csabi, a Varga és a Molnár család.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a barátoknak, rokonoknak, közeli és távoli ismerősöknek, szomszédoknak, akik ezekben a nehéz pillatatokban mellettünk álltak szeretett elhunytunk, KRAICSI ERIKA utolsó útján. Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki barátomnak, KRAICSI KÁROLYNAK drága felesége, KRAICSI ERIKA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. Duma István.

*

Fájó szívvel emlékezünk az apára, anyára és testvérre, ID. PÉNZES FERENCRE (Nagyszántó), 29 éve PÉNZES PIROSKÁRA 22 éve, és IFJ. PÉNZES FERENCRE, aki 10 éve elmentek közülünk de örökre a szívünkben élnek. A gyászoló család.

*

Ha rám gondoltok, köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek. / Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, mert én már Istennél vagyok. Szomorú szívvel emlékezünk KOMSA ERZSÉBETRE (volt székelyhídi lakos) halálának második évfordulóján. A gyászoló család.

*

Megemlékezés a margittai NAGY LAJCSIRA halálának ötödik évfordulóján. Hirtelen itthagytál: „A búcsúszó, amit nem mondtál ki, elmaradt. Elmentél, de gondolatban örökre velünk maradsz.” Felesége, Manyi, lányai, Franciska (Babi) és Sárika, vejei és egyetlen unokája, Zsolti.

*

Fájó szívvel gondolunk a drága édesanyára, nagymamára, dédnagymamára, VIZI ILONÁRA (Bors) halálának 5. évfordulóján. Sírja fölött őrködjön a hála és a szeretet. Nyugodjon békében. Emlékezik lánya, Éva és családja.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki VIOLÁNAK szeretett férje, SZUHI LÁSZLÓ elvesztése miatti fájdalmában. Borsi Piroska.

*

Kettő éve annak a szomorú napnak, amikor szeretett férjem, JÓNÁS MIHÁLY nagy űrt hagyva maga után, eltávozott az élők sorából. „Elvitted a fényt, a meleget, csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet.” Téged örökre szerető feleséged, Marika.

*

Fájdalommal búcsúzunk anyatársunktól, DIBÁCZI GIZELLÁTÓL. Nyugodjon békében! A Sándor család.

*

Megrendülten értesültünk kedves, volt osztálytársnőnk, DIBÁCZI LÁSZLÓNÉ (szül. MIKÓ GIZELLA) haláláról. Őszintén együtt érzünk a gyászoló családdal. Volt osztálytársnői.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, nagymama, anyós, DIBÁCZY GIZELLA KATALIN (szül. MIKÓ) életének 80. évében rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Végső búcsút veszünk tőle augusztus 30-án 15 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle férje, Laci, fia, Lacika, unokái, Lacika, Levente, menye, Imola.

*

„A szeretet nem szűnik meg soha.” (1 Kor. 13.8) Szomorú lélekkel emlékezünk KONDOR FERENCRE (Tenke) halálának első évfordulóján. Felesége, gyermekei, menye, vejei és nyolc unokája.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett férj, édesapa, nagyapa és após, BÁNYAI TIBOR (egykori vívóedző) hosszú szenvedés után, életének 73. esztendejében Németországban elhunyt. „Elhagytad a házat, amit úgy szerettél,/ Itthagytál mindent, amiért küzdöttél./ Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz,/ de bár milyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz!/ Bocsásd meg, ha valamit hibáztunk,/ Nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk./ Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled,/ helyettünk angyalok simogassák fejed./ Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki,/ lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi!” Búcsúzik tőle örökké bánatos felesége, Icuka, lánya, Gabriella (Baba), Soos Barna és családja.

*

„Örök nyugodalmat adj, ó Uram, nekik.” ROŞU MARINEL, DIBÁCZY GIZELLA KATALIN, FILIP IOAN DAN, SZÁSZ ERNŐ CSABA, SANDOR VASILE IOAN, MADAR IULIANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!