ERDON Gyászhír

2019.08.28. 09:14

Gyászhírek, 2019. augusztus 28.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, id. RAIS ISTVÁNRA halálának tizennegyedik évfordulóján. Pihenése legyen áldott, nyugalma csendes. Bánatos családja.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, id. RAIS ISTVÁNRA halálának tizennegyedik évfordulóján. Pihenése legyen áldott, nyugalma csendes. Bánatos családja.

Megrendülten értesültünk a szeretett jó barát, drága ember, KRAICSI ERIKA eltávoztáról. Mélyen együtt érzünk szeretteivel az őket ért veszteség mérhetetlen fájdalmában. Legyen békés örök álma! Csutak Zsuzsika, valamint a Moszorják és a Csutak-Ruttkai család.

*

Fájó szívvel búcsúzom SZUKI LÁSZLÓTÓL. Megnyugvást húgomnak, VIOLÁNAK és fiának, ATTILÁNAK. Dudás Gábor és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett TÓTH LAJOSRA (Érmihályfalva), aki most egy éve hagyott itt minket. Szerető felesége, Irénke, három gyermeke és azok családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, apósra, nagyapára, ID. LŐRINCZ JÓZSEFRE, aki 20 éve eltávozott szerető családja köréből. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A bánatos család.

*

Együtt érzünk barátnőnkkel, volt kosaras társunkkal, KISS ZSUZSIVAL szeretett testvére, VARGA JÓZSEF elhunyta miatti fájdalmában. Ági, Julika, Manyus, Gizi, Erzsi és Anni.

*

Élt egyszer egy melegszívű, becsületes, dolgos, székely ember, BODOR LÁSZLÓ GERGELYNEK hívták. Ő volt az édesapám. 2019. augusztus 23-án hosszú szenvedés után szíve megszűnt dobogni. A jó Isten magához szólította. Kimondhatatlan a fájdalom amit a hiánya okoz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjék békében. Búcsúzik tőle felesége, Erzsike, gyermekei, Gergely, Marika, Jóska és családjuk.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett testvérünktől, OROSZ MARGITTÓL, aki rövid, de súlyos betegség után örökre megpihent. Temetése a fugyivásárhelyi kápolnából augusztus 28-án 16 órakor. Gyászolja két húga és az egész család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após és nagyapa, PATAKI VLADIMIR JÁNOS életének 58. évében elhunyt. Temetése ma, augusztus 28-án 11 órától a Steinberger kápolnából. Nyugodj békében. Felesége, Maria, lánya, Carmen, veje, Petru és unokája, Bianca.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel búcsúzunk a szeretett testvértől, KRAICSI ERIKÁTÓL, akinek jóságos szíve megszűnt dobogni. Nyugodj békében! Bánatos testvére, Magdi és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor egy éve elveszítettük a legdrágább férjet, apát, FÜLÖP KÁROLYT. Ez a nap az emlékezés napja, érted imádkozunk halkan, zokogva. Örök álom zárta le szemed, megpihenni tért két dolgos kezed. Sírod előtt állunk, talán te is látod, körülötted van szerető családod. Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, sírodra szálljon áldás és nyugalom. Múlhatnak a napok, telnek az évek, szívünkben megmarad emléked. Emlékét örökké szívében őrzi bánatos felesége, Vivi és fia, Gergő.

*

Ma hat éve annak a szomorú napnak, amikor szeretett apukám, SZÉNÁSI JÓZSEF (volt autóbádogos, biharpüspöki lakos), örökre megpihent. Fájó szívvel emlékezik rá és soha nem felejti szerető családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki VIOLÁNAK és családjának a drága férj, édesapa, nagyapa és após, SZUHI LÁSZLÓ elvesztése miatti mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Bogdán család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ezekben a fájdalmas órákban a ROZSALYI családnak ROZSÁLYI VILMA elvesztése miatti fájdalmában. Kupa Lajos és családja.

*

A szeretet, mely a szívünkben él, a síron túl is elkísér. „Előttem van arcod, a tekinteted. Látom, ahogy kinyújtod felém a kezed. Szelíd szemeidben a szeretet fénylett. S olyan jó volt mindig látni téged.” A biharpüspöki temető néma sírkertjében 6 éve alussza örök álmát a szeretett, jó édesanya, anyós és nagymama, NAGY JULIÁNNA (szül. PAPP). „Lángra lobban a fájdalom,/ Szívem tépi minden virága./ Fényárban úszó sírhalom,/ Szeretteim sötét világa./ Viaszkönnyeket sír a gyertya,/ Hullajtja fájó könnyeit,/ És a kemény hideg fejfa,/ A mécs füstjétől könnyezik./ Szememben apró lángok égnek,/ Csak csendesen imádkozom,/ De utat hagyok a reménynek,/ Hogy egyszer majd találkozunk!” Ha el is mentél, itt leszel velem... mindig... titkon... észrevétlen. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjon békében! Örökké bánatos lánya, Róza, veje, János és unokája, Alice.

*

„Mind ő szent kezén vagyunk, neki élünk és halunk. Szent az Isten, élők, halottak Istene!” BURCA ANA, ARDELEAN MARGARETA, GHIB IONEL, PATAKI VLADIMIR JÁNOS, MILE ALEXANDRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capatul Drumului) Kft Non Stop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!