ERDON Gyászhír

2019.08.02. 08:27

Gyászhírek, 2019. augusztus 2.

Ma egy éve annak a szomorú napnak, hogy eltávozott közülünk a szeretett édesanya, anyós, nagymama, VARGA OLGA (szül. Bereczki, Bors). Emlékét örökké megőrizzük. A bánatos család.

Ma egy éve annak a szomorú napnak, hogy eltávozott közülünk a szeretett édesanya, anyós, nagymama, VARGA OLGA (szül. Bereczki, Bors). Emlékét örökké megőrizzük. A bánatos család.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, KOVÁCS MARGITRA (Margitta). Már egy éve, hogy hiányod szívünkben ilyen nagy fájdalom. „Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat”... Nyugodj békében. Örökké bánatos férje és lánya.

*

Szomorú szívvel és szeretettel emlékezünk Id. DÁVID GYÖRGYRE (Bihardiószeg), aki 5 éve hagyott el minket. „Megpihent szíved, szemed álomba merült, felszállt a lelked, angyalok közé került. Angyalként jössz hozzánk, éjjel csillagként ragyogsz. Igaz, nem látunk, de tudjuk, fentről mindig ránk mosolyogsz. Az idő múlik, a fájdalom csak nő. Nem hoz enyhülést a múló idő. Isten őrködjön pihenésed felett”. Felesége, unokái és dédunokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, Id. SIPOS BÉLÁRA (Szalárd) halálának 29. évfordulóján. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Emlékeznek: özvegye, Manyi, gyermekei Béla, Imi, Éva és családjaik.

*

Mélyen együtt érzünk Nagy Sándorral és családjával, amikor végső búcsút vesznek a szeretett anyától, nagymamától, NAGY BORBÁLÁTÓL. Nyugodjon békében. Gyermekkori barátaid a messze távolból, Nikolits Kati és Laci.

*

Könnyes szemmel emlékezünk drága gyermekünkre, Ifj. URI IMRE TIBORRA (Bihar, élt 42 évet). Hat hónappal ezelőtt, egy váratlan pillanat megállította a szíved, melyben nem volt más csak jóság és szeretet. Megpihent szíved, szemed álomba merült, felszállt a lelked, angyalok közé került. Angyalként jössz hozzánk, éjjel csillagként ragyogsz, igaz nem látunk, de tudjuk, fentről mindig ránk mosolyogsz. Az idő múlik, a fájdalom csak nő, nem hoz enyhülést a múló idő. Isten őrködjön pihenésed felett. A te bánatos és szerető édesanyád és édesapád.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, keresztanyától és nagynénitől, ZAJKA GIZELLÁTÓL. Búcsúzik tőle testvére, id. Kis Károly és annak családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, nagynénitől, ZAJKA GIZELLÁTÓL. Búcsúzik tőle testvére, Kis Béla és annak családja.

*

Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZÜCS ERZSÉBET életének 66. évében elhunyt. Végső búcsút 2019. augusztus 5-én 13 órakor veszünk tőle a Rulikowski temetőben a városi kápolnából.

*

Őszinte részvétünket tolmácsoljuk a gyászoló családnak, INCZE BALÁZS elhunyta miatti fájdalmában. Emléke legyen áldott. Margit, Felicia és Gabriel.

*

Fájó szívvel búcsúzunk nagybátyánktól, INCZE BALÁZSTÓL, aki súlyos betegség után örökre megpihent. Gyászolja Puskás Edwárd és családja.

*

„Most könnyet sem ejt, nem érdemes. De ha jó fajta bort töltenél, locsolj egy kortyot a földre komám, s abból tudom majd, hogy szerettél.” TUNYOGI ISTVÁN, GHIRALDO GEMMA, INCZE BALÁZS, CIORTAN FLOARE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó,” Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyám, GRIPP MÁRIA (élt 88 évet) hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése pénteken 11 órakor a Hasas kápolnából. Búcsúznak tőle: fia, unokái és Márta.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább férj, édesapa és após, INCZE BALÁZS súlyos betegség után 72 évesen eltávozott szerettei köréből. Itt hagytál minket, elmentél hirtelen, drága szíved megpihen a mennyben. Búcsúzni akartál, de nem volt annyi időd, mert lassan, csendesen elfogyott az erőd. Temetése augusztus 5-én, hétfőn 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle felesége, Gizella, lánya, Gizike és veje, Béla.

*

Annyira akartam élni, betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek. Fájó szívvel búcsúzunk drága nagybátyánktól, INCZE BALÁZSTÓL. Feledhetetlen emléke örökké a szívünkben él tovább! Búcsúznak tőled: Angela, Robika, Robi és Puska tata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!