ERDON Gyászhír

2019.08.16. 10:12

Gyászhírek, 2019. augusztus 16.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ÚJVÁROSI IMRE (volt részlegvezető), 79 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése augusztus 17-én, szombaton 14 órakor a bihari református kápolnától. Gyászolja felesége és családja.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ÚJVÁROSI IMRE (volt részlegvezető), 79 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése augusztus 17-én, szombaton 14 órakor a bihari református kápolnától. Gyászolja felesége és családja.Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett sógortól, nagybácsitól, keresztapától, BALLA PÉTERTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Szeretteinek vigasztalódást kívánunk. Özv. Balla Istvánné Icu, Gabika, Katinka, Zoli, Balázs és Gergő.

*

Kimondhatatlan fájdalommal emlékszünk arra a gyötrelmes napra, amikor ma 10 éve gyönyörű, imádott gyermekemet, POPA MIRTILLT (Diószeg) 11 évesen elvesztettük. Szeretetünk azóta sem szűnt meg egy pillanatra sem! Velünk van minden nap és minden éjjel. Féltve őrizzük hangját, a mosolyát, a jóságtól és kedvességtől ragyogó arcát. „Istenem súgd meg neki halkan, Lágyan szólj hozzá, hogy ne zavarjam! Álmomban keressen meg engem, még egyszer hadd lássam, hadd öleljem! Nem szólnék róla,hogy mélyen gyötör a bánat, csak hadd lássam, hadd öleljem imádott kislányom! Hadd legyen nekem ez a legszebb álmom! Súgd meg neki halkan, hogy nagyon szeretem és én minden nap várom! Örökké szeretni fogunk, Kicsim! Anya, Mirjam és Mircea.

*

Drága MIRTILL! Nagyon hosszú 10 év telt el mióta itthagytál bennünket. Szomorú minden pillanat, ami nélküled múlik el. Bennünk él mosolyod kicsi arcod ragyogása, hangos nevetésed. Nem múlik úgy el nap, hogy ne gondoljunk reád, POPA MIRTILL (Diószeg). „Elvitted a derűt, e fényt a meleget. Csak egy sugarat hagytál itt, az emlékedet. Bennünk él egy arc és végtelen szeretet, amit tőlünk soha, de soha, senki el nem vehet. Hiányodat feldolgozni nem lehet, csak próbálkozzunk élni nélküled. Zsóka nénje és András, unokatestvéreid, Bianca, Kinga és Dávid.

*

Szomorú szívvel emlékezünk arra a szomorú napra. Ma 10 éve, hogy itthagytál bennünket drága, kicsi unokám, POPA MIRTILL (Diószeg). „Nézd fenn az égen, hogy ragyognak a csillagok. Hullanak könnyeim, tudod, hogy fáj nagyon. Ha itt lennél, kérdeznéd mi bajom. Csak annyit mondanék, hiányzol nagyon.” Kik téged soha nem felednek: Kati mama, nagynénje Nóci és párja Bandi.

*

Szomorú sz„vvel búcsúzunk a drága keresztmamától, PUSKÁS MÁRIÁTÓL Isten nyugasztalja! Dobras Ildikó és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nővértől, nagynénitől, PUSKÁS MÁRIÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle bánatos húga és unokahúga, Gizella és Éva.

*

Fájdalommal emlékezünk szeretett fiamra, VESZA TIBOR JÓZSEFRE halálának 1. évfordulóján. Édesanyja Balla Erzsébet, testvére Laci és családja.

*

Hosszú fájdalmas út volt a tied, ami betegség miatt 1 éve véget ért. Azóta könnyes szemmel gondolunk rád, a drága férjre, édesapára, apósra, nagytatára, déditatára, testvérre, ID. BEREK LAJOSRA (Biharfélegyháza). „Egy szál virág, egy gyertyaláng, / Egy fénykép, amin mosolyogsz ránk, / Aludj csak szépen, csendesen. / Aludj ahol ölel a végtelen. / Ott ahol nincs fájdalom, nincsenek könnyek, és neked már könnyebb.” Emléked legyen áldott és pihenésed csendes. Szerető családod.

*

17-én lesz fájdalmas hat hónapja mióta drága édesanyám, MAJOR MARGIT (Kovácsi) elköltözött e földi létből megváltó Urához. Emlékét szívünkben őrizzük: bánatos lánya, veje, unokái, unokaveje.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem a legdrágább feleségre, MAJOR MARGITRA (szül. NAGY), aki augusztus 17-én lesz hat hónapja, hogy elhunyt. Sohasem feledlek, nyugodj békében. Bánatos férje József. Feledhetetlen mátkaságunkra így emlékezem: Míg e földön zarándoklunk, gyakran felhős az egünk. De ha utunk véle járjuk, örök fénybe érkezünk!

*

Nagyon sok szeretettel emlékezünk drága halottunkra, SZABÓ GERGELYRE, aki 6 hónapja hagyott itt bennünket. „Letesszük sírodra virágaink csokrát, örök álmodért elmondunk egy imát. Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk, míg élünk, soha nem feledünk.” Nyugodjon békében. A szerető gyászoló család.

*

Telnek az évek, de soha nem feledünk téged, hiába várunk, míg élünk, fájó emlék marad. KOVÁCS SÁNDOR (vízvezeték-szerelő) halálának 10. évfordulóján. Örök fájdalommal és végtelen szeretettel emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, apósra, nagyapára. Búcsúzik tőle felesége, Marika, fia, Sanyika és lánya, Ibolya, menye, Lili, unokái, Matthias és Dávidka.

*

„Nem múlnak el, kik szívünkben élnek, / Hiába szállnak árnyak, álmok, évek, / Ők itt maradnak bennünk, / Csöndesen még.” Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, apósra és nagyapára, KOVÁCS JÓZSEFRE (volt agrármérnök) halálának 10. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Felesége, Ilonka, leánya, Anikó, veje, Gyuszi és unokája, Róbert.

*

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk szeretett öcsénkre, KOVÁCS JÓZSEFRE (volt agrármérnök) halálának tizedik évfordulóján. Bánatos nővérei, Gizella és Lenke és családjuk.

*

Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk, senki el nem vehet, telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk téged. Fájó szívvel emlékezünk a szeretett és legdrágább férjre, édesapára, apósra, nagyapára, JAKAB ISTVÁN halálának 2. évfordulóján. Áldott legyen emléked. Szeretteid.

*

Szomorú szívvel, sok szeretettel emlékezünk BALOG JÓZSEFRE (Biharfélegyháza). Már 6 hete, hogy itthagytál bennünket. Lám, ennyi az élet, gondoltad-e? Egy pillanat és mindennek vége. Szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe. Marad a nagy bánat, egy csendes sírhalom. Szerető szívekben örök gyász és fájdalom. Isten őrködjön pihenésed felett. Örökké bánatos családja.

*

„Olyan csend van így nélküled, / Hogy szinte hallani, amit még utoljára, akartál mondani.” (Váci Mihály). Szomorú egy év telt el, amióta drága édesanyánk, SZILÁGYI ILONA (KIRÁLY ILONA, Nagyszántó) örökre itthagyott bennünket. „Rád emlékezünk édesanyánk. Érted ég ma minden gyertyaláng. A sírodra most virágot viszünk. S gondolatban veled vagyunk. Sóhajunkkal átkarolunk. Szép emléked örökre szívünkbe őrizzük.” Bánatos gyermekei és családjaik.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára, SZILÁGYI ILONÁRA (szül. KIRÁLY, Nagyszántó), aki ma egy éve itthagyott bennünket. Egy nyári nap életed véget ért, bánatot ránk hagyva, örökre elmentél. Itthagytál mindent, amit úgy szerettél, a családod, a házad amiért küzdöttél. Életed munka volt, szívedben szeretet. A jó Isten áldja meg két dolgos kezed. Búcsúszó mit nem mondtál ki, elmaradt, de szívünkben örökké velünk maradsz. Nyugodj békében. Emlékszik rád családod.

*

Fájó szívvel búcsúzom nagynénimtől, HELMECSI MAGDÁTÓL. Nyugodjon békében! A Belea család.

*

Drága, imádott gyermekünk, KISS LAJOS NORBERT (1982–2007) 17-én töltené be 37. életévét, de sajnos a kegyetlen sors elrabolta tőlünk. „Fényes csillag ragyog / Nyugodt tó vizén, / Nem hullámzik már, / Nem fújja a szél, sejtelmes sötétben suttognak a fák, / Valaki eltűnt, érzi a világ!” Könyörtelen nehéz nélküled élnünk, de gondolatban és lélekben mindig velünk vagy. Szeretettel őrizzünk minden percet, amit együtt megéltünk. Pótolhatatlan szép lényed szívünkbe zárva hordozzuk. Örökké szeretni fogunk, amíg csak élünk. Bánatos édesanyád és édesapád.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy Budapesten elhunyt PARASZKA MÁRIA (szül. PELLE MÁRIA MAJA) óvónő. Öccse, Béla és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!