ERDON Gyászhír

2019.08.13. 09:14

Gyászhírek, 2019. augusztus 13.

Fájó szívvel, szomorúan emlékezem a 8 éve elhunyt bátyámra, PETRI SÁNDORRA, (élt 72 évet), aki búcsú nélkül távozott az élők sorából, s csak a szép emlékeket hagyta maga mögött. Gyászolja testvére, Petri László.

Fájó szívvel, szomorúan emlékezem a 8 éve elhunyt bátyámra, PETRI SÁNDORRA, (élt 72 évet), aki búcsú nélkül távozott az élők sorából, s csak a szép emlékeket hagyta maga mögött. Gyászolja testvére, Petri László.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, após, édesapa, nagyapa és dédnagyapa, FRENKEL ERNŐ (a Vajgyár volt dolgozója), rövid, de súlyos szenvedés után, életének 92. évében elhunyt. Temetése kedden, 2019. augusztus 13-án 14 órakor a városi kápolnából. Nyugodjon békében. A bánatos család.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel búcsúzunk a szeretett apától, nagyapától és apóstól, SZEGHALMI IMRÉTŐL. Leánya Andrea, unokái, Johann és Jakob Imrus.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább férjre, apósra, nagyapára és dédapára, SZABÓ ZSIGMOND GÉZÁRA halálának 9. évfordulóján. „Úgy ment el, ahogy élt. Csendben, szerényen, drága lelke nyugodjon békében.” Emléked szívünkben örökké élni fog. Felesége, Florica és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre, apára és testvére, BOTOS ATTILA KÁROLYRA, aki hat hónapja hagyott itt minket. „Annyira fáj, hogy el sem mondhatom. Nem látom többet, és nem is hallhatom. Hiába érzem őt itt belül élénken, kezét felém nyitván, félőn, esdően. Mardos a kín, hogy meg nem menthettelek, s mikor elmentél, nem fogtam a kezedet.” Szívünkben örökké élni fogsz. Családja.

*

Őszinte részvétünk szeretteinek, SZEGHALMI IMRE korai eltávozása miatt. Unokabátyja Lali és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki HELMECZI ISTVÁNNAK és családjának a szeretett édesanya, anyós és nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Enikő és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki HELMECZI ISTVÁNNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Erzsike és Jóska.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, nagyapára, FORRO KÁROLYRA halálának 1. évfordulóján. Nyugodjon békében. Örökké bánatos felesége, Éva és unokája, Boglárka.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága gyermekre, férjre és édesapára, SERCHELI VLADIMIRRA (VLAD) halálának 12. évfordulóján. „Hosszú útra mentél, búcsút nem intettél. Ha elfáradsz utadon, pihenj meg egy percre. Tekints vissza az itt maradt bánatos szívekre.” Soha nem felejtő, bánatos családod.

*

Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, aki a bajban megfogja kezed, s hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor érzed, ha már nincs veled. Szemünkben könnyekkel, szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor a családjáért élni vágyó, szeretett férjet, édesapát, nagyapát, dédnagyapát és apóst, LŐRINCZ SÁNDORT február 12-én elveszítettük, 6 hónap fájdalma mögött emlékezünk rá. Örökké bánatos családja.

*

Nehéz a kezem – leteszem, / Nehéz a szemem – lecsukom, / Megyek az úton, de ne sirassatok. / Földi életemből csak ennyi jutott. / Isten, minden embernek kimérte, / Kinek hol a kezdete, és hol a vége.” (Kardos Győző) JÁNOS GYULA, HELMECZI MAGDOLNA, CRISTOVESCU IOLANDA, SABOU MIRCEA, LUKICI MAGDOLNA, MUSCAS MARIA, GALEA ILIE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk SZÉKELY LÁSZLÓRA (ÖCSI), aki 1 éve, hogy itthagyott bennünket. Örökké bánatos édesapja, nővére, Évike és családja és a rokonság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!