ERDON Eletmód

2011.06.26. 14:58

Esküvői kiegészítők a menyasszonyi frizurához

<p>Miközben a menyasszonyi ruhádhoz illő esküvői kiegészítőket keresed, figyelembe veheted a Valami új, valami régi, valami kölcsönkapott és valami kék elnevezéssel elhíresült régi szokást. Válassz olyan hajkiegészítőket, melyek megfelelnek ezeknek a feltételeknek.</p>

Valami régi

Talán édesanyádnak van egy régi ékszere, amelyet az esküvő napján viselhetnél. Lehet ez egy nyaklánc, egy karkötő, egy pár fülbevaló, amely illik az esküvői frizura stílusához. Általában amikor az örömanya megajándékozza lányát egy ékszerrel, nem egy új darabot ad neki. Ha ez a te esetedben is így van, akkor máris megtaláltad mi legyen a régi kellék.

Valami kölcsönkapott

Semmilyen szabály nincs arra nézve, hogy nem viselhetsz olyan esküvői hajkiegészítőt, mely egyben régi és kölcsönkapott. Lehet, hogy édesanyád kölcsönad neked egy olyan darabot, mely tökéletesen illik a menyasszonyi frizurádhoz. Lehet édesapádtól is szeretnél valamit kölcsönbe. Vannak menyasszonyok, akik régi láncos órát viselnek kiegészítőként. Az is megtörténhet, hogy édesapádnak van a birtokában egy olyan kiegészítő, melyet a hajadba tűzhetsz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!