ERDON Eletmód

2011.06.17. 09:19

Egészséges életvitel és fogyás esküvőre

<p>Már tudod, hogy férjhez mész, de hogyan tovább? Szeretnél leadni egy kis felesleget, hogy tökéletesen mutass a meseszép esküvői ruhádban? Nos, az első dolog, amit tudnod kell, hogy a lassabb fogyás egészséges fogyást jelent. Ezért néhány fitnesz tippet osztok most meg veled, hogy segítségükkel a legjobb formába hozhasd magad a nagy eseményig.</p>

A legjobb ezekben a tippekben az, hogy nem kell a fitness edzőhöz menned, hogy betartsd őket. Ezeket a gyakorlatokat személyi edző nélkül lehet végezni, a saját otthonodban. Ne feledd, hogy kell egy kis idő, hogy ezek meghozzák a várva várt eredményt. A cél körülbelül 1 kilót fogyni hetente.

Az egészséges táplálkozás

Az esküvői szépségápolás legfontosabb része, ha egészségesen étkezel, tehát most főleg arról fogunk beszélni, hogy az esküvőre hogyan karcsúsodjunk az egészséges táplálkozás segítségével. Előszöris, meg kell tanulnod, hogy nem az étel a "rosszfiú".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!