ERDON Bulvár

2008.03.27. 08:18

Válik Robin Williams

<p>19 évnyi házasság után beadta a válókeresetet Robin Williams felesége - jelentette be az Oscar-díjas színész szóvivője szerdán.</p>

Marsha Garces Williams egy san franciscói bírósághoz juttatta el a váláshoz szükséges papírokat még március 21-én "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva.

Az 51 éves Garces és az 56 éves Williams 1989-ben házasodtak össze nem sokkal azután, hogy a színész elvált korábbi feleségétől. Két gyerekük született, lányuk 18, fiúk 16 éves. Garces több olyan filmnek is volt a producere, amelyeknek Williams volt a főszereplője: együtt dolgoztak például a részben Magyarországon forgatott "Hazudós Jákob"-ban, vagy a "Patch Adams"-ben és a "Mrs. Doubtfire"-ban.

Robin Williams 1997-ben nyerte el a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját a "Good Will Hunting"-ban nyújtott alakításáért, de háromszor jelölték még az arany szoborra a "Good Morning Vietnam", "A Halászkirály Legendája" és a "Holt Költők Társaságá"-ért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!