ERDON Bulvár

2008.03.31. 12:46

Nincs bizonyíték a gyilkosságra

<p>A halottkém hétfői tanúvallomása szerint nincs bizonyíték arra, hogy Diana hercegnőt meggyilkolta volna a brit titkosszolgálat, ahogy azt korábban Mohammed Al-Fayed állította. A tragikus balesetben elhunyt Dodi Fayed édesapja azt mondta, hogy Fülöp herceg rendelte el a pár megölését, nehogy a walesi hercegnő hozzámehessen egy muzulmán férfihoz.</p>

A halottkém hétfői vallomásában leszögezte, hogy nincs bizonyíték arra, hogy Fülöp herceg, a titkosszolgálat, vagy más kormányszerv elrendelte vagy megszervezte volna Diana meggyilkolását. A tanú szerint Mohammed Al-Fayed, a londoni Harrod s üzlet tulajdonosa már több korábbi állítását elhagyta, mivel a legtöbbnek nincs alapja, ahogy a Fülöp herceg bűnösségére utalónak sincs. Diana walesi hercegnő, barátja, Dodi Fayed, és sofőrjük, Henri Paul 1997 augusztusában haltak meg egy autóbalesetben, Párizsban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!