Minden földlakónak kellemes karácsonyt!

A Nemzetközi Űrállomás két amerikai és egy orosz „lakója” üzenetet küldött a szeretteinek és mindenkinek, aki a Földön maradt: „Minden földlakónak kellemes Karácsonyt!”

Az egyikük még hozzátette, hogy minden 90. percben lenéz majd a Földre, és a békére fog gondolni. Nem csak ők kívántak az otthon maradottaknak kellemes ünnepeket. Még pénteken a kazahsztáni Baikonurból elindítottak egy élelemel, ajándékokkal és oxigénpalackokkal megrakodott „csomagot”, amelyet egy Soyuz rakéta repített a cél felé. Az asztronuaták egyébként sült pulykát ettek karácsonykor.Reigl Judit alkotásaiért fizették a legtöbbet 2008 és 2019 között
Az aukciós eladások alapján az élő magyar művészek rangsorában a festőművész 871,7 millió forintos bevétellel került az élre.
Állítólagos koronavírus elleni termékek netes árusítását vizsgálták
A GVH a járványra tekintettel átfésülte a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat.
Sztárséfek otthoni konyháikból tanítják főzni a franciákat
Mivel éttermeik zárva vannak, a sztárok a házi koszt örömeivel igyekeznek felvidítani a járvány miatt otthonaikba kényszerült embereket.
A szükségállapot alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata
A szükségállapot ideje alatt nem kötelező az egészségügyi kártyák használata – jelentette be a hétfői kormányülést követően Ionel Dancă, a miniszterelnöki kancellária vezetője.
Jószolgálati nagykövetként segíti a maszkok készítését Lévai Anikó
A maszkok készítésén túl alapanyagok adományozásával és szabásmintákkal.