ERDON Bulvár

2011.01.18. 06:42

Megszületett Nicole Kidman második gyereke

<p>Megszületett Nicole Kidman és country-énekes párja, Keith Urban második gyereke: a kislányt Faith Margaretnek hívják - jelentette be a sztárpár egy hétfő esti közleményben. A kislány december 28-án látta meg a napvilágot a Tennessee-állambeli Nashvilleben: a gyereket egy béranya szülte, de Kidman és Urban a biológiai szülők.</p>

"Családunk nagyon hálás, amiért ekkora ajándékot kapott, mint Faith Margaret. Nem tudjuk szavakba önteni, amit érzünk" - tették hozzá a boldog szülők.

A 43 éves Kidman és szintén 43 éves Urban ott voltak a vasárnap esti, Los Angelesben rendezett Arany Glóbusz-gálán, de akkor egy szót sem szóltak az új jövevényről, csak a díjátadó után órákkal később adták ki közleményüket. Kidmant egyébként a Rabbit Hole című filmben nyújtott alakításáért jelölték, de végül a díjat Natalie Portman happolta el előle a "Fekete hattyú"-ért.

Kidman 2003-ban nyert egy Oscar-díjat "Az órák"-ért: az ausztrál származású színésznő első gyermekét, Sunday Rose-t még 2008 júliusában szülte meg. Korábban Tom Cruise felesége volt, a színésszel együtt van két örökbe fogadott gyermeke: a 18 éves Isabella Jane és a 16 éves Connor Anthony.

Kidman és Urban 2006 óta házasok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!