ERDON Bulvár

2008.12.04. 17:09

Luxustáskákat reklámoz Madonn

<p>Provokatív pózokban, hálós harisnyában, hihetetlen magas sarkú cipőben és ici-pici szoknyában reklámozza Madonna a Luis Vuitton francia divatcég táskáit - jelentette az AFP hírügynökség.</p>

A nemrég elvált, 50 éves sztárt a luxus táskákat gyártó vállalat tervezője, kreatív igazgatója kérte föl a fotózásra. Marc Jacobs kijelentette, hogy "rendkívül bátor, érzéki és légies" kampányt szeretett volna a jövő tavasz-nyári táskakollekciójának. "Hogy ezt magvalósíthassuk, a legjobb előadóművészre volt szükségünk- aki szerintem nem más, mint Madonna"- magyarázta döntését az igazgató. Madonna a fotókon egy, az 1940-es éveket idéző füstös párizsi kávéházban ül. Természetesen a luxustáskákkal egyetemben.

A kampányt jövő februárban indítja el a cég. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy Madonna, akinek egyik nagy slágere a 80-as években az anyagias lány címet viselte, mennyiért vállalta el, hogy a Luis Vuitton cég reklámarca legyen. Korábban már más sztárok, köztük Sir Sean Connery színész, Catherine Deneuve színésznő, Mihail Gorbacsov, volt szovjet elnök, vagy Keith Richards, a Rollings Stones gitárosa is szerepelt a luxustáskák kampányaiban. A Luis Vuitton már több mint 150 éve készít táskákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!