ERDON Bulvár

2011.06.07. 08:22

Árverésre bocsátják Michael Jackson dzsekijét

<p>Árverésre bocsátják június végén azt a dzsekit, amelyet Michael Jackson a Thriller című videoklipje felvételén viselt.</p>

 

A piros-fekete színű bőrdzseki a "popkultúra legismertebb és legjellegzetesebb darabja" - mondta Darren Julien, a június 25-én és 26-án megrendezésre kerülő Music Icons elnevezésű Beverly Hills-i árverés vezetője. Az előzetes becslések alapján a Michael Jackson híres ruhadarabja legalább 200 ezer dolláros bevételt hozhat a Julien s Auctions által szervezett licitáláson.

Michael Jackson tárgyai kalapács alatt

Az árverésen a 2009-ben elhunyt Michael Jackson más személyes tárgyai is kalapács alá kerülnek. Egyebek mellett parókája, a Scream című videoklipben viselt inge, és annak a háznak a viharvert postaládája, amelyben a This Is It turnéra készülő popsztár meghalt. A zenei ikonok emléktárgyait felvonultató árverésen Madonna, Bruce Springsteen, Frank Sinatra, Johnny Cash, Elvis Presley és más sztárok híressé vált tárgyaira is lehet majd licitálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!