ERDON Bulvár

2011.07.13. 10:47

Sztárok a tengeren innen és túlról

Az osztrák fesztiválkedvenc, Parov Stelar mellett venezuelai és argentin vendégek is koncerteznek július 20-24. között a debreceni Nagyerdőn zajló Campus Fesztiválon.

Az osztrák fesztiválkedvenc, Parov Stelar mellett venezuelai és argentin vendégek is koncerteznek július 20-24. között a debreceni Nagyerdőn zajló Campus Fesztiválon.

A Campus Fesztivál facebook oldalán legtöbben a Parov Stelar Bandet kérték az idei rendezvényre, így teljesen logikus volt, hogy a turnébuszával Európát járó osztrák művészt hívjuk meg, aki zenekarával már az egész kontinenst meghódította” - ad magyarázatot Süli András programszervező a sokak által már régóta várt, az electro-swing és nu-jazz egyik mesterének tekintett Parov Stelar debreceni fellépésére.

A közönség igényeire példamutatóan reagáló Campuson a több száz fellépő zenekar koncertje közepette érdemes nyitott füllel járni a színpadok árnyékában, hiszen igazán különleges, máshol nem látható-hallható bulikba futhatunk. A Désorden Publicó egyenesen Venezuelából érkezik, és persze ez sem véletlen, mondja Süli András: „Tavaly az argentin Karamelo Santo járt nálunk, melynek koncertje annyira jól sikerült, hogy úgy gondoltuk, érdemes ezt a latin rockot a ska és reggae stílussal keverő műfajt folytatni. Dél-Amerikában ennek a stílusnak két legendás alakja van, a Karamelo Santo és a Désorden Publicó, akik július 21-én este játszanak a Campus Fesztiválon.” Az említett zenei mixet pörgős punkkal keveri az Argies, melynek tagjai Argentínából jönnek Debrecenbe bulizni. Az elektronikusabb vonal rajongói is nemzetközi sztároknak örülhetnek, hiszen Anglia egyik igazán trendi alakja, a Hostage ejti rabul a közönséget vasárnap hajnalban, de a 20 éve pályán lévő, Ibizában lemezeit évekig pörgető legenda, Chris Coco is a színpadra áll. Az underground elektronikus zene fiatal holland képviselője, Legowelt 23-án, szombat este tolja majd a bulit a fáradhatatlan fesztiválozóknak, akik akár kerékpárral is érkezhetnek a Campusra, ugyanis őrzött tároló várja őket a fesztivál bejáratánál.

Bővebb információ a  Campus Fesztivállalés a bérletvásárlással kapcsolatban a www.campusfesztival.hu oldalon olvasható, ahol jelenetős online jegykedvezmény is érvényesíthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!