Erdély hírei

2018.03.25. 18:30

Gyalogátjárón gázolt halálra egy halláskárosult fiút a SMURD egy mentőautója

Halláskárosult fiút gázolt halálra vasárnap a SMURD mentőautója Kolozsváron.

Halláskárosult fiút gázolt halálra vasárnap a SMURD mentőautója Kolozsváron. Traian Morar, a Kolozs Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta az AGERPRES hírügynökséget, hogy a küldetésben lévő mentőautó szirénázva haladt, a 14 éves siketnéma fiú azonban nem vette észre a közeledő autót, elindult a gyalogátjárón. A mentőautó nem tudott kitérni, elgázolta a fiút, aki a helyszínen életét vesztette.

Andrei Biriş, a Kolozs megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) szóvivője arról számolt be, hogy a balesetet okozó mentőautó küldetésben volt: egy helikopterrel Kolozsvárra vitt újszülöttet kellett átvennie a kolozsvári repülőtérről. A baleset után a mentőorvos-csapatot a SMURD egy másik autója vitte tovább a reptérre, a szerencsétlenséget okozó jármű helyben maradt. A fiút a helyszínre érkező megyei mentőszolgálat csapata próbálta meg újjáéleszteni, sikertelenül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!