Erdély hírei

2019.11.17. 09:53

Elütött egy autó egy medvét Parajd közelében

Korlátozzák a forgalmat a Parajd és Szováta közötti 13A jelzésű országúton, ahol szombat este medvét gázolt el egy autó, a sérült nagyvad ugyanis az úttestre vonszolta magát.

Korlátozzák a forgalmat a Parajd és Szováta közötti 13A jelzésű országúton, ahol szombat este medvét gázolt el egy autó, a sérült nagyvad ugyanis az úttestre vonszolta magát.A helyszínen rendőrök irányítják a forgalmat, és csendőrök biztosítják a környéket.

Még nem született döntés arra vonatkozóan, hogy mi történjen a súlyosan megsérült medvével.

A nagyvadat szombat este gázolta el egy autó, amelyben hárman uztak, köztük egy gyerek, aki pánikrohamot kapott.

A Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség sajtószóvivője, Alina Ciobotariu szerint a jármű utasai nem sérültek meg, és nem voltak veszélyben, a pánikrohamot szenvedett kiskorút a helyszínen elláták a rohammentősök.

Az ütközés nyomán az autó lesodródott az úttestről. A medve súlyosan megsérült, az első feltételezések szerint végtagtörést szenvedett - nyilatkozta a Hargita megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Gheorghe Filip.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!