Hallgassa élőben!
Fotó: Facebook/Emil Boc

Az autós oltópont működésének első napján 354 személyt immunizáltak 7 óra alatt

Kolozs megye prefektusa, Tasnádi István Szilárd kedden arról tájékoztatott, hogy az autós oltópont működésének első napján, azaz hétfőn 354 személy kapta meg a vakcinát hét óra leforgása alatt.

Agerpres

Az autós oltópontot hétfőn 13 órakor helyezték üzembe Kolozsváron, a Horia Demian sportcsarnok előtti téren. Az üzembe helyezés pillanatában már több mint 50 személygépkocsi várt sorban az oltásra.

Tasnádi István Szilárd, Kolozs megye prefektusa az esemény kapcsán úgy nyilatkozott: ez az első ‘drive-thru’ oltóközpont Kolozsváron és a második az országban. Elmondta, sok idő után ez az első alkalom, hogy a tér benépesült, és ez nagy reményekkel tölti el.

Az oltásra várakozóknak szűrésképpen egy kérdőívet kell kitölteniük, majd oltakozás után 15 percet kell várniuk egy kimondottan erre a célra kialakított parkolóban.

Az autós oltóközpontban a Pfizer vakcinájával immunizálnak. Naponta reggel 8-tól este 8-ig tart majd nyitva, napi kapacitása körülbelül 600 fő.A Debrecen és a Gyirmót feljutott, a Vasas lemaradt az élvonalról
A fővárosiaknak ezúttal nem sikerült a visszajutás.
Egy nap alatt kétszer is ölt: Szlovákiában és Magyarországon is gyilkolt egy férfi
A két áldozatnak köze lehetett egymáshoz.
Újabb ígéretes vezeték nélküli fülhallgatóval készül a Sony
A napokban nagyfelbontású képek árulkodtak a Sony WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgatóról.
Bikiniben mutatta meg formás alakját Kárpáti Rebeka
Amint kisütött a nap, Kárpáti Rebeka azonnal megszabadult a ruháitól.
Berki Krisztián a váláson gondolkozik
Berki Krisztián és kedvese Mazsi néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy kisbabát várnak és nemrégiben az is kiderült, hogy kislányuk lesz. A boldog pillanatot megosztották a nyilvánossággal, ahogy azt is, hogy felmerült köztük a válás lehetősége.