itt a lehetőség!

2021.05.04. 12:08

Virtuális állásbörze lesz szerdán és csütörtökön a BGE-n

Virtuális állásbörzét szervez a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) május 5-én és 6-án, az egyetem három karán csaknem 50 vállalati és civil szervezeti partner várja a hallgatókat szakmai gyakorlati- és álláshelyek, valamint önkéntesmunka-lehetőségek széles kínálatával.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A kétnapos rendezvényen 43 vállalati partner várja az érdeklődőket, akik a virtuális térben kapcsolatba léphetnek a kiállító partnerekkel, részt vehetnek interaktív előadásokon, workshopokon, fogadóórákon, és önéletrajzukkal jelentkezhetnek a nyitott pozíciókra. A korábbi évek állásbörzéihez képest újdonság, hogy az összes kiállító ajánlatát egy platformon érhetik el a résztvevők.

A külkereskedelmi karon szállítmányozás-logisztika, gazdálkodás, marketing, kommunikáció, illetve pénzügyi szolgáltató cégek, a kereskedelmi, vendéglátóipari és idegenforgalmi karon vezető hotelláncok, a turizmus-vendéglátás szektor képviselői, valamint kereskedelmi és szolgáltató cégek, a pénzügyi és számviteli karon pedig elsősorban adótanácsadó és könyvvizsgáló cégek, bankok, informatikai vállalkozások és szolgáltató központok várják szakmai gyakorlati helyekkel, részmunkaidős pozíciókkal és álláslehetőségekkel a hallgatókat, frissdiplomás pályakezdőket.

A kétnapos online rendezvénysorozaton karriertanácsadás is lesz.

Az állásbörzén öt civil szervezet is bemutatkozik, és az egyetem fenntarthatósági törekvéseinek megfelelően a diákok önkéntesként is csatlakozhatnak hozzájuk.

A BGE virtuális aulában az egyetem által kínált nemzetközi mobilitási lehetőségekkel, például az Erasmus+ programmal, vállalkozásfejlesztési programokkal, karrierszolgáltatásokkal, mesterképzésekkel, szakirányú továbbképzésekkel, doktori képzéssel, valamint a szakkollégiumokkal is meg lehet ismerkedni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!