Felsőoktatás

2020.12.28. 11:48

Online rendezi meg nyílt napját januárban a Semmelweis Egyetem

Online formában rendezik meg a Semmelweis Egyetem (SE) a nyílt napját. Január 15-én és 16-án több mint száz esemény mutatja be az intézmény hat karát, szakközépiskoláit, tudományos diákköri munkáját és tehetséggondozó programját.

Forrás: Shutterstock

Az egyetem hétfői közleménye idézi Hermann Péter oktatási rektorhelyettest, aki szerint fontos, hogy az érettségi előtt álló fiatalok, valamint az egészségügyi szakközépiskolába készülők a jelen helyzetben is a leghatékonyabban ismerhessék meg az intézményt.

Hozzátette: a SE az első helyes jelentkezések tekintetében a legnépszerűbb felsőoktatási intézmény az orvos- és egészségtudomány iránt érdeklődők körében. Ezért az a céljuk, hogy mások mellett a leendő orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, gyógytornászok, szülésznők, mentőtisztek, egészségügyi menedzserek, konduktorok idén is választ kapjanak a továbbtanulással kapcsolatos kérdéseikre.

A programra már lehet regisztrálni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!