Ország-világ

2021.09.26. 07:42

Több tízezren ünnepeltek a lottótársaság ingyenes szuperkoncertjén

Egyedi show- és színpadelemekkel is emlékezetessé tett fergeteges hangulat jellemezte az elmúlt két év legnagyobb hazai egész estés koncertjét szombat este a Puskás Aréna Szoborparkban, ahol mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék – közölte a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt.

Budapest, 2021. szeptember 25. Közönség a Bagossy Brothers Company fellépésén az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. ingyenes szuperkoncertjén a Puskás Aréna Szoborparkban 2021. szeptember 25-én. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A nemzeti lottótársaság kiemelte:

a termékeiből helyszíni értékesítés során befolyt összeget 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlotta fel.

Az egy év kihagyás után ismét megrendezett ingyenes szuperkoncerten ezúttal a hazai szórakoztatóipar nagyágyúi vonultak fel.

Az estét Lotfi Begi nyitotta, aki Kollányi Zsuzsival, Pápai Jocival és DR BRS-sel közös slágereit hozta el. A dj-producer idei utolsó fellépéséhez Burai Krisztián is csatlakozott, aki a „Háborgó mélység 2” mellett egy dalpremierrel örvendeztette meg a közönséget.

Majd a Bagossy Brothers Company csapott a húrok közé, a rajongók a bandát is túlénekelve buliztak a zenekar legismertebb slágereire, miközben zöld fénybe borult a Puskás Aréna.

A Bagossy Brothers Company fellépése a szuperkoncerten
Fotó: Mohai Balázs / MTI

A rendezvény csúcspontja Majka & Curtis exkluzív show-ja volt. A rapper páros fellépését lézertechnika, tűzijáték és korábban még nem látott pirotechnikai elemek, valamint táncosok színesítették.

A közös éneklés itt sem maradt el: a „Belehalok” című ikonikus sláger több tízezer torokból egyszerre szólt.

Az este folyamán nemcsak a Puskás Aréna Szoborpark, hanem a mozgáskorlátozott és az Országos Mentőszolgálat közel ezer munkatársa számára kialakított lelátó is megtelt. A legszerencsésebbek a színfalak mögött találkozhattak is kedvenceikkel.

Az év legnagyobb ingyenes koncertje több különleges elemet is tartalmazott:

a 800 négyzetméteres színpad mellett 300 négyzetméteres LED-fal, öt óriáskivetítő, 800 fényvető tette teljessé a koncertélményt.

A helyszíni rajongók mellett a Szerencsejáték Zrt. videómegosztó csatornáján további 44 ezren követték figyelemmel a koncerteket.

Borítókép: közönség a Bagossy Brothers Company fellépésén az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. ingyenes szuperkoncertjén a Puskás Aréna Szoborparkban 2021. szeptember 25-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!