Járvány

2020.04.15. 15:34

Kórházi dolgozókat szállítanak turisták helyett a Harry Potter-buszok

Teljesen ingyen viszik őket munkába.

United Kingdom, London, Westminster, Victoria Station, shuttle bus to Harry Potter Studio Tour (The Making of Harry Potter) in the Leavesden Film Studios (Hertfordshire)

Forrás: MAISANT Ludovic / hemis.fr / Hemis via AFP

Fotó: hemis.fr via AFP

A Harry Potter-sorozat motívumaival díszített emeletes buszokkal szállítják ingyen egy angol kórház dolgozóit Nagy-Britanniában, a járműveket a Warner Bros. stúdió biztosította.

A West Herts Kórház három helyszíne között viszi a dolgozókat egy utazási cég a stúdió színes buszaival, melyekkel a rajongók szoktak utazni a varázslótanoncról szóló sorozat forgatásának díszletei közé – írta a Variety.com.

„A betegség és az önkéntes karantén miatt kevesebben vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy akik egészségesek, de gondot okoz nekik a közlekedés, visszatérhessenek a munkába. Tökéletes megoldás ez a különleges járat, melyen betarthatjuk a fizikai távolságtartás szigorú szabályait, köszönjük a leavesdeni stúdiónak és a Golden Toursnak” – mondta Paul de Gama a kórház nevében.

„Dolgozóink nem tekinthetnek be sikerfilmek varázslatos kulisszái mögé, de a maguk módján varázsolni fognak ők is” – tette hozzá.

A járatok reggel hattól éjjel 10.40-ig óránként közlekednek a három kórházi helyszín között.A Warner Bros. március közepén állította le Harry Potter-túráit a koronavírus-járvány miatt.

„Ez a legjobb módja a buszaink hasznosításának” – mondta a stúdió szóvivője.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!