Fotó: Facebook

A Mennyből az angyallal folytatódik Orbán Viktor ünnepi sorozata (videó)

„Vegyük komolyan a fiatalságában rejlő óriási szellemi tőkét”
A fiataloknak kell valaki, aki komolyan veszi őket, az igényeiket, aki meghallgatja őket, és aki elkötelezett, hogy az ő ügyeiket képviselje magas szinteken is, nyilatkozta Hunyadi István színművész, az RMDSZ nagyváradi tanácsosjelöltje.
Kétharmad áron kihozták a kínaiak a hajlítható kijelzős csúcsmobilt (videó)
Emlékezzünk: az első kereskedelmi forgalomba került hajlítható okostelefont nem a Samsung, nem a Huawei és nem is a Motorola készítette.
Elmúlt jelen – a romániai magyarok 1989–90-es rendszerváltása
Az Elmúlt jelen kiállítás az Eurotrans Alapítvány szervezésében, Magyarország kormányának támogatásával valósult meg. A helyszín: a nagyváradi Cion temploma neológ zsinagóga, Kossuth (Independenței) utca 22. szám. A kiállítás tervezői: Blos-Jáni Melinda, Fodor János, Miklósi Dénes, Molnár Beáta. A nyitóünnepséget ma 18 órakor tartják. Nyitvatartás: 2020. szeptember 22. – október 4., 12–20 óra között. Az alábbiakban a kiállítás ismertetőjét közöljük.
Grafikákból nyílt kiállítás a Tibor Ernő Galériában
A járványügyi intézkedéseknek megfelelően szűk körben, csak a Tibor Ernő Galéria tagságának jelenlétében nyitották meg szerda délután azt a kiállítást a Kanonok-sori galériában, amelyen ezúttal Csathó Töhötöm művészeti vezető grafikái tekinthetőek meg.
Megnyitották a Nagyváradi Vendéglátóipari Akadémiát
Vendéglátóipari képzések indulnak Nagyváradon idén ősztől, az intézmény székhelyét szombat délelőtt avatták fel, a képzések nagy része is ott fog zajlani.