Hallgassa élőben!

Koronavírus Romániában

Kína, Japán, Amerika és több ázsiai ország után Európában is megjelent a tüdőgyulladást és több tucat ember halálát okozó új koronavírus. A kutatók már fejlesztik az oltóanyagot, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) mérsékeltről magasra emelte a vírus kockázatának mértékét.

Koronavírus / 1 napja
A legutóbbi tájékoztatás óta 5388 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, több mint 52 ezer teszt eredményének feldolgozása nyomán – közölte szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Koronavírus / 1 hete
A legutóbbi tájékoztatás óta 2648 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, több mint 48 ezer teszt eredményének feldolgozása nyomán – közölte pénteken a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Koronavírus / 1 hete
A legutóbbi tájékoztatás óta 2520 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, 43.966 teszt eredményének feldolgozása nyomán – közölte pénteken a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).


Sokkot kapott a temetőben az éjjeliőr: hátborzongató dolog tűnt fel egy sírban (videó)
Nem, ez nem egy horrorfilm, ez a valóság.
Szabadtéri kiállítás nyílt a Szépművészeti Múzeum előtt
Magyarország kulturális útvonalaira, valamint kulturális innovációira hívja fel a figyelmet a Végtelen dűne című installációba helyezve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) közös szabadtéri kiállítása.
Orbán Viktor: átadtuk a Bárányfelhő református óvodát
A kormányfő is részt vett Budapesten a Bárányfelhő Svábhegyi Református Óvoda átadó ünnepségén vasárnap.
Gulyás Gergely: az európai kereszténység nem él könnyű időket
Európa sincs jó állapotban, és még kevesekben született meg az a felismerés, hogy a két tény között összefüggést érdemes keresni – mondta a miniszter.
Ilyen zavarban van Karácsony Gergely, ha a nyelvvizsgájáról kérdezik (videó)
A Mediaworks Hírcentrum a Gyurcsány-show-n érte utol a főpolgármestert.