Koronavírus Romániában

Kína, Japán, Amerika és több ázsiai ország után Európában is megjelent a tüdőgyulladást és több tucat ember halálát okozó új koronavírus. A kutatók már fejlesztik az oltóanyagot, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) mérsékeltről magasra emelte a vírus kockázatának mértékét.

Napi adatok / 3 órája
A  legutóbbi tájékoztatás óta 413 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, és ezzel 32.948-ra nőtt a fertőzöttek száma – közölte hétfőn a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Napi adatok / 4 órája
A legutóbbi tájékoztatás óta 413 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, és ezzel 32.948-ra nőtt a fertőzöttek száma – közölte hétfőn a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Koronavírus / 1 napja
A legutóbbi tájékoztatás óta 456 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, és ezzel 32.535-re nőtt a fertőzöttek száma – közölte vasárnap a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Koronavírus / 2 napja
A legutóbbi tájékoztatás óta 698 új koronavírusos esetet igazoltak Romániában, és ezzel 32.079-re nőtt a fertőzöttek száma – közölte szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). Jelenleg 239 beteget ápolnak az intenzív osztályon.
Koronavírus / 3 napja
A legutóbbi tájékoztatás óta 592 új koronavírusos esetet igazoltak Romániában, és ezzel 31.381-re nőtt a fertőzöttek száma – közölte pénteken a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). Jelenleg 236 beteget ápolnak az intenzív osztályon.
Ciolacu: Addig nem szavazunk, amíg a kormányfő nem jön a parlament elé
A szociáldemokraták akkor szavazzák meg a szenátusban a karanténtörvény tervezetét, ha a kormányfő és az egészségügyi miniszter kiáll a parlament elé és tisztázza a tervezet homályos aspektusait, jelentette ki hétfőn Marcel Ciolacu, a PSD ügyvivő elnöke.
Szoboszlai klubjában is a legjobb lett
Úgy tűnik, a szurkolók is meg vannak elégedve a magyarral.
Összefogás világjárvány idején
Március közepén kezdte meg adománygyűjtő kampányát a Nagyváradi Közösségi Alapítvány, az akció célkitűzése az volt, hogy a bihari közösség minél könnyebben átvészelje a koronavírusjárvány időszakát.
Párkeresőknek videórandit kínál a Tinder
Már tesztelik: éppen ideje volt, igény lenne rá.
Rambo újratöltve: helikopterekkel, kutyákkal üldöznek egy férfit a Fekete-erdőben
A férfi lefegyverzett négy rendőrt, és eltűnt a németországi hegyvidéken.