Koronavírus Romániában

Kína, Japán, Amerika és több ázsiai ország után Európában is megjelent a tüdőgyulladást és több tucat ember halálát okozó új koronavírus. A kutatók már fejlesztik az oltóanyagot, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) mérsékeltről magasra emelte a vírus kockázatának mértékét.

Karantén / 2 napja
Azoknak a románoknak a nagy része, akik vasárnaptól érkeznek haza, azt kockáztatják, hogy hatósági karanténban fogják tölteni a húsvéti ünnepeket – hívta fel a figyelmet szombaton Ludovic Orban miniszterelnök annak kapcsán, hogy egyre bővül az úgynevezett 'vörös övezet'.
Koronavírus / 3 napja
A járvány idejére az egészségügyi minisztérium irányítása alá vonják a helyi hatóságok alárendeltségébe tartozó kórházakat és új embereket alkalmaznak – jelentette be pénteki, április 3-i sajtótájékoztatóján Nelu Tătaru egészségügyi miniszter.
DSP / 3 napja
A Bihar Megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) tájékoztatása szerint április 3-án, pénteken reggel fél kilenckor a megyében 380 személy volt karanténban, míg egy nappal korábban még csak 303 volt a karanténba zárt emberek száma.


A Pádis csodavilágában csillagtúrázott a Hazajáró (videó)
Vannak mesés tájak a Kárpátok bércei között, amelyeket nem lehet elégszer meglátogatni.
Négy megye egészségügyi igazgatóságának vezetőjét váltották le
Távirányítással szabadítottak meg egy tigrist a kinőtt jeladó nyakörvétől (videó)
Az indiai állatvédők 13 hónapon át és háromezer kilométeren keresztül követték az állatot, hogy levehessék róla a már működésképtelen készüléket.
McLaren-csapatfőnök: több istálló is csődbe mehet
Zak Brown szerint nagy változásokra van szükség.
A Vivre.hu a hagyományos kiskereskedőket támogatja
Az egyik vezető online lakberendezési és dekorációs áruháza várja az offline üzlettel rendelkező kiskereskedőket.