Hallgassa élőben!

Koronavírus Romániában

Kína, Japán, Amerika és több ázsiai ország után Európában is megjelent a tüdőgyulladást és több tucat ember halálát okozó új koronavírus. A kutatók már fejlesztik az oltóanyagot, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) mérsékeltről magasra emelte a vírus kockázatának mértékét.

Koronavírus / 20 órája
A legutóbbi tájékoztatás óta 3218 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte 26.930 tesztet végeztek el – közölte szombaton a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Koronavírus / 1 napja
A legutóbbi tájékoztatás óta 3553 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte több mint 31 ezer tesztet végeztek el – közölte pénteken a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Országos adatok / 2 napja
A legutóbbi tájékoztatás óta 3525 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte több mint 32 ezer tesztet végeztek el – közölte csütörtökön a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Országos adatok / 3 napja
A legutóbbi tájékoztatás óta 4424 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte több mint 32 ezer tesztet végeztek el – közölte szerdán a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).
Napi adatok / 5 napja
A legutóbbi tájékoztatás óta 1987 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában 7005 teszt eredményének feldolgozása nyomán – közölte hétfőn a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).


Január végén tárgyal a kormány a fejlesztési zónák stratégiáiról
A stratégia lényegi gondolata az, hogy miként lehet egy-egy régiónak az egymásra épülő fejlesztési elképzeléseit összehangolnia.
Száz többletpont jár az innovációs verseny dobogósainak
Minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi a húsz év alatti fiataloknak szóló innovációs versenyt.
Meghalt Sas József
82 éves korában elhunyt Sas József, Jászai Mari-díjas humorista.
Egy macska szaladt be a pályára a férfi kézilabda-vb-n (videó)
A zárt kapus rendezés ellenére nem várt vendég jelent meg az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon szombat este.
Müller Cecília: nem változik a magyarországi oltási terv
Az országos tiszti főorvos közlése szerint Magyarországon rend van az oltóhelyeken.