Hallgassa élőben!

Demográfiai csúcs Budapesten

Immár negyedik alkalommal szervezik meg szeptember 23-án és 24-én a Budapesti Demográfiai Csúcsot. A Várkert Bazárban megtartott nemzetközi tanácskozáson a téma szakértői mellett egyházi és állami vezetők is megosztják gondolataikat szerte a nagyvilágból. Orbán Viktor magyar miniszterelnök mellett felszólal többek között cseh és szlovén kollégája, Andrej Babiš és Janez Janša, valamint Aleksandar Vučić szerb elnök és Mike Pence volt amerikai alelnök is.

Demográfiai csúcs / 2 hónapja
A magyar emberek szerint is fontos a család és a gyermek, és ez nem témája a politikai csatározásoknak – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson pénteken a Várkert Bazárban.
Családpolitika / 2 hónapja
Ebből kiutat az alapértékek tisztázása, a világos jövőkép, erős talapzat, „gyerekvállaláshoz, -neveléshez szükséges szövetet visszaépítő” családpolitika és a bátor politikusok jelenthetnek – mondta az RMDSZ elnöke.
felelősség a jövőért / 2 hónapja
A református püspök előadásában arról beszélt: nem elég racionálisan belátni, hogy az emberiség és a nemzet jövője a család.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen


Hazavárják a 21 éve eltűnt Tamást – minden ünnepre ajándékot vesznek neki a szülei
Máig minden jeles ünnepre vásárolnak a szülei ajándékot a 2000 májusában Bajáról eltűnt, akkor 11 éves Till Tamásnak.
Leszakadó erkély végzett egy férfival
A harmadik emeleti erkély hirtelen leszakadt, az előzőleg rajta álló férfi pedig a betonelemek alá szorult.
Napi keresztrejtvény
Napi sudoku – könnyebb verzió
Napi sudoku – nehezebb verzió