Nyakpántos hangszóró

2021.07.23. 15:14

Telitalálat a home office-ban ragadt zenehallgatóknak

Sok zenét, szöveget egyedül hallgatóknak ideális megoldás lehet a Sony újdonsága.

Forrás: Sony

A nem túl dallamos, SRS-NB10 nevet kapott, nyakra akasztható hangszóró hasonlíthatatlanul kényelmesebb lehet folyamatos használatra, mint a fület-fejet szorító fejhallgatók. Leginkább otthoni, vagy magányosan végzett munka közben lehet majd jól használni, hiszen akkor nem zavarják a környezetet a kihallatszó hangok.

A vezeték nélküli kütyü prémium anyagokból készült, felfelé irányuló hangszóróegységei kiváló hangminőséget nyújtanak. Működtetése – bekapcsolás, némítás, hangerő szabályozása – jól elérhető, dedikált gombokkal történik. Fejlett hangfeldolgozását két mikrofon támogatja.

Akkumulátora akár 20 órán át bírja szuflával; USB-C gyorstöltéssel szerelték: 10 percnyi töltési idővel 60 perc működést lehet hirtelen elérni.

Fontos, hogy egyszerre több eszközhöz – például laptophoz és okostelefonhoz – lehet csatlakoztatni, zökkenőmentesen, gyorsan válthatunk a munka és a személyes eszközök használata között.

A kisebb otthoni „balesetek”, fröccsenő víz, illetve a verejték ellen is felkészítették az IPX4-es cseppvédelemmel. Az ősszel megjelenő SRS-NB10 ára 149,90 dollár lesz.

Borítóképünkön és illusztrációnkon az SRS-NB10

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!