Még nagyobb teljesítmény

2021.07.21. 09:30

Snapdragon 888 Plus-szal jön az új Honor mobil

A Honor, az intelligens eszközök egyik vezető globális gyártója csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövőjéről alkotott elképzeléseit.

Forrás: Global CEO Tech Talk

Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetője és észak-ázsiai vezető tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a Honor Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezető közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója csatlakozott a beszélgetéshez.

Fotó: Global CEO Tech Talk

A beszélgetés során Cristiano Amon kifejtette a Qualcomm azon törekvését, hogy az 5G és az AI technológiákban rejlő lehetőségeket felszabadítva a felhasználók számára még transzformatívabb és innovatívabb élményt nyújtson. Izgatottan jelentette be továbbá, hogy a Honor az első olyan készülékgyártók (OEM) között van, amelyek Snapdragon 888 Plus platformon működő okostelefont dobtak piacra, és felhívta rá a figyelmet, hogy a két márka rövid idő alatt milyen eredményeket ért el együtt.

George Zhao kiemelte, hogy a közelgő Honor Magic3 sorozatot a Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik, megjegyezve: „A több mint 20%-kal nagyobb AI teljesítményt nyújtó

Snapdragon 888 Plus több neurális hálózat egyidejű futtatására is képes.

A platform iparágvezető teljesítménye biztosítja a Honor Magic3 sorozat számára azt a rugalmasságot, amelynek köszönhetően a legjobb mobil- és kameraélményt képes nyújtani.”

A Global CEO Tech Talk volt az első alkalom, amikor a vállalat többet is megosztott a Honor Magic3 sorozat formatervezési inspirációjáról, megjegyezve, hogy a közelgő okostelefont a Magic Hour színei ihlették, amely a fotózás és videózás világában arról híres, hogy a legjobb napszak a fényképezéshez. A napnyugta előtti vagy napfelkelte utáni 15-20 perces időszakban, amikor a nap -6° és -4° között van a horizont alatt, az ég sötétkék színben világít. Amikor a nap -4° és 6° között van a horizont felett, az ég rózsaszín, vagy rózsaszín-arany árnyalatú. Ezek a Magic Hour alatti színfázisok adták a Magic3 sorozat két színének nevét: Blue Hour és Golden Hour.

A Honor legújabb technológiáinak bemutatása mellett George Zhao Sitaó Xu val és Nathan Midlerrel a cég terveiről is beszélgetett: a vállalat a felhasználók hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapjait hivatott elősegíteni, különösen a magánélet, az egészség és a fitnesz, valamint a fenntarthatóság terén. Kifejezte, hogy szilárdan hisz abban, hogy „a magánéleted a tiéd”, hangsúlyozva a márka elkötelezettségét, hogy biztonságos rendszerekkel és megoldásokkal segítse a fogyasztókat személyes adataik még biztonságosabb kezelésében. Ennek elérése érdekében megjegyezte, hogy a Honor kifejezetten a HTEE (Honor Trusted Execution Environment) operációs rendszert hozta létre, egy olyan operációs platformot, amely a legmagasabb szintű adatvédelmet biztosítja a mobilfizetéshez és az arcfelismeréshez.

Zhao beszélt a Honor „1+8+N” termékstratégiájáról is, amely azt jelenti, hogy a vállalat az okostelefonokra, mint a platform magjára összpontosít, miközben más csatlakoztatott termékeket fejleszt, azzal a céllal, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa többek között a mobil irodában, az intelligens otthonban, az egészségmegőrzés vagy a fitnesz területén, vagy akár az okostelefon használatával történő kikapcsolódásban. E stratégia részeként a Honor a Shanghai Jiaotong Egyetemmel közös sportlaboratóriumot hozott létre az innováció elősegítése érdekében, hogy a vállalat a fitnesz területén betöltött vezető szerepét tovább erősíthesse korszerű egészségügyi és fitnesz megoldások kifejlesztésével.

Borítóképünkön a Global CEO Tech Talk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!