A zuhany marad

2021.02.25. 17:45

Íme, az okosbugyi, amit akár hetekig nem kell mosni

Szakállas vicc szerint a hadseregben a heti fehérneműcsere azt jelentette, hogy Grisa cserélte a sajátját Aljosáéval. Szerencsére nem így, de most ezt bizonyos értelemben megvalósították.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

„Érezd a szabadságot!” – ez az új termék szlogenje. A HercLéon fejlesztette a világ első öntisztító zoknijait, pólóit, lepedőit. Nemrég pedig az IndieGoGo-ra is vitte azt a ruhadarabot, amit valamennyien használunk. A Kribi nevű

bugyijuk forradalmasíthatja az iparágat, mert ez öntisztító fehérnemű.

A bugyi „innovatív anyaga” a gyártó szerint óvja az embereket és a Földet. A Kribi a legtisztább fehérnemű, amit valaha viselhettünk, figyelmeztetnek, de azért

nem mentség a zuhanyozás kihagyására, mert ez csak a bugyi, nem a testünk.

„Egyedülálló anyaga” bambusz, eukaliptusz, bükkfa és rézszálak felhasználásával készül. Utóbbira azért van szükség, magyarázzák, mert a réz fertőzésellenes, antibakteriális hatású, gyógyítja a bőrt.

A Kribi elpusztítja ugyan az összes baktériumot és tiszta – tisztább – marad. De azért javasolják, hogy egy napi használat után hagyjuk néhány órán át levegőzni. Mire azonban másnap felvesszük a holmit, a fejlesztők szerint olyan friss illatúak lesznek, mint a frissen mosott ruhadarabok.

Viselője akár egész napos túrára, hétvégi táborozásra, vagy az edzőterembe mehet, s este táncolhat egy szórakozóhelyen – utóbbiak egy darabig még nem aktuálisak – fehérneműje friss és jó szagú marad.

Tízdarabos készlet dollárból átszámítva akciósan most csak mintegy 60, amúgy pedig 150 ezer forintba kerül.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!