Belül nagyobb

2022.06.10. 12:05

Különleges Huawei-notebook tűnt fel a láthatáron

Hamarosan érkezik a 15,6”-es gépházba 16”-es képernyővel szerelt új MateBook.

Ismét bővül a Huawei MateBook termékcsaládja: hamarosan érkezik a gyártó legújabb nagy teljesítményű, mégis könnyű laptopja, amely egyedi, 16 hüvelykes FullView kijelzőt kínál a megszokott 15,6 hüvelykes notebook méretben. A még tovább növelt képernyő-test aránynak köszönhetően az új MateBook D 16 ideális társ lehet az otthoni munkavégzéshez.

Nagy teljesítményű, könnyű laptop, hatalmas kijelzővel

A Huawei az otthoni munka igényeire reagálva alkotta meg a magyar piacon hamarosan debütáló, home office-ra szabott új notebookját, a MateBook D 16-ot. Az új modell egyik legkiemelkedőbb újdonsága, hogy olyan készülékházba építették a 16” méretű kijelzőt, amelybe több más gyártó jellemzően csak 15,6”-es képernyőt tud elhelyezni. Az innovatív, rendkívül vékony keretes kialakításnak köszönhetően

csak a monitor látható területe növekedett, a géptest mérete nem.

Ez a megnövelt képernyő-test arány pedig azt jelenti, hogy a MateBook D 16 még több tartalmat képes megjeleníteni egyszerre, ami jobb felhasználói élményt, és nem utolsósorban hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

A 16 hüvelykes kijelzővel felszerelt Huawei MateBook D 16 emellett 12. generációs Intel Core processzorral érkezik a lehető legjobb teljesítmény érdekében.

A Huawei 2016-ban mutatta be első MateBook-szériás laptopját, majd nem sokkal később további három termékcsaláddal bővítette kínálatát: a MateBook D, a MateBook E és a MateBook X sorozattal. Az évek során a gyártó számos innovatív megoldással járt az iparág élén, amelyek közül az egyik a Huawei FullView kijelző. A notebook-ok piacán egyedülálló, a képernyő minden oldalát körülvevő rendkívül vékony kávák, amelyek lehetővé teszik a nagyobb képernyő-test arányú kialakítást, mára a MateBook-széria ismertetőjegyévé váltak.

A MateBook D 16 megörökölte a MateBook D sorozat vékony keretes kialakítását.

Borítóképünkön a MateBook D 16

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!