zenekar

6 éve
Immár negyedik alkalommal szervezete meg a nagyváradi Ramada Hotel a nagy népszerűségnek örvendő Oktoberfestet a hotel parkolójában szeptember 27–29 között.
6 éve
A zenekar új dalaiból elsőként az erdélyi közönség hallhat egy kis ízelítőt – jelentette be Kiss Tibor, a Quimby frontembere annak kapcsán, hogy a zenekar április elején koncertturnéra érkezik Erdélybe. Igazi sallangmentes odasújtós klubkoncerteket szeretnénk adni. Mivel hosszabb szünet után most lépünk először színpadra, bizonyára ki leszünk éhezve mi is – tette hozzá.
7 éve
A Butterfly Effect zenekar, amely a pillangóhatás káoszelméleti fogalmáról nevezte el magát, igazán különleges kamaraformáció. 2010-es megalakulásuk óta fejlesztik unikális, a jazz, a népzene, a hiphop és a klasszikus zene elemeit magába foglaló zenéjüket, melynek eredményeképpen ősszel jelenik meg első lemezük, ezzel párhuzamban fellépnek többek közt Nagyváradon és Szegeden is.
8 éve
A zenekarban eltöltött tizenkilenc évnyi közös munka után távozik a Tankcsapda gitárosa Molnár Levente Cseresznye. A távozás oka az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolat, amiről a legnépszerűbb hazai rockzenekar alapítója Lukács László így nyilatkozott.
8 éve
Nagyvárad - A váradi magyar baptista gyülekezet szombaton fúvós fesztivált szervezett az Antonio Alexe Sportarénában. Több megyéből érkeztek résztvevők.
8 éve
A helyi Generations, a szatmárnémeti XXL és egy névtelen együttes lépett fel vasárnap este a kastélykertben található „karámban”.


Csongrád megye is támogatja a Székelyföldért indított aláírásgyűjtést
A magyarországi megyék közül elsőként csatlakoztak a polgári kezdeményezéshez.
Csak a győzelem az elfogadható
A férfi kosárlabda FIBA Európa-kupa ötödik fordulóját rendezik ma, a Nagyváradi VSK U Izraelben, az Ironi Nes Ziona otthonában lép pályára, egyik legjobbja, Arturas Valeika nélkül.
Tüntetést szerveznek a keresztényeket becsmérlő DK-s politikus ellen
Niedermüller Péter rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket.
Különleges járművet ajándékoz az MTVA a Közlekedési Múzeumnak
Az Ikarus 260.90 típusú közvetítőkocsi üzemképes és esztétikailag is jó állapotban van.
Öt zöldség közül kerül ki az idei magyar döntő kötelező alapanyaga
A megmérettetést megelőző napon derül ki, hogy a barna csiperkegombát, a csicsókát, a karfiolt, a káposztát vagy a céklát kell felhasználni.